نتیجهی یک نظرسنجی جدید که از سوی نهاد بینالمللی گالوپ منتشر شده، نشان میدهد که تنها ۱۱ درصد از زنان از زندگی خود در افغانستان راضی هستند. این رقم کمترین میزان رضایت زنان در میان کشورهایی است که تاکنون از سوی نهاد گالوپ بررسی شده است.
.رخشانه: این نظرسنجی روز گذشته (جمعه، ۱۹ عقرب) از سوی نهاد بینالمللی گالوپ منتشر شده است
این نهاد گفته است که چشمانداز زندگی در سال ۲۰۲۳ برای زنان و دختران در افغانستان و همچنان صدها هزار زن و دختر که به شکل غیر قانونی در پاکستان به سر میبرند و مجبور به بازگشت به افغانستان تحت کنترل طالبان هستند، همچنان«وخیم» است.
این نهاد گفته است که از زمان تسلط طالبان در سال ۲۰۲۱، تقریبا همهی زنان افغانستان در رنج هستند و اکثر آنها احساس نمیکنند که با آنها در کشورشان محترمانه رفتار میشود؛ اما امسال رضایت زنان از برخورداری آزادی در زندگی خود به شکل بیسابقهای به پایینترین حد رسیده است.
براساس این نظرسنجی، ۱۷ درصد زنان و ۳۶ درصد مردان گفتهاند که در افغانستان با زنان محترمانه رفتار میشود.
در نظرسنجی گالوپ آمده است که تقریبا اکثریت زنان و مردان در افغانستان زندگی خود را «پر رنج» توصیف کردهاند؛ طوری که ۹۶ درصد زنان و ۹۳ درصد مردان در سال ۲۰۲۳ گفتهاند که در زندگی شان رنج میبرند.
این درحالی است که پس از به قدرت رسیدن گروه طالبان در افغانستان، زنان از تمامی حقوق ابتدایی و اساسی خود محروم شدهاند.
این گروه تاکنون بیش از ۶۰ فرمان محدودکننده علیه حقوق و آزادیهای شهروندی زنان و دختران صادر کردهاند که در اثر آن زنان حق کار، آموزش و گشتوگذار آزادانه را از دست دادهاند.
نتیجهی یک نظرسنجی تازه؛ ۱۱درصد زنان از زندگی خود در افغانستان راضی هستند
نتیجهی یک نظرسنجی جدید که از سوی نهاد بینالمللی گالوپ منتشر شده، نشان میدهد که تنها ۱۱ درصد از زنان از زندگی خود در افغانستان راضی هستند که این رقم کمترین میزان رضایت زنان در میان کشورهایی است که تاکنون از سوی گالوپ بررسی شده است.
رخشانه: این نظر سنجی امروز(شنبه، ۲۰عقرب) از سوی نهاد بینالمللی گالوپ منتشر شده است.
این نهاد گفته است که چشمانداز زندگی در سال ۲۰۲۳ برای زنان و دختران در افغانستان و همچنان صدها هزار زن و دختر که به شکل غیرقانونی در پاکستان به سر میبرند و مجبور به بازگشت به افغانستان تحت کنترل طالبان هستند، همچنان «وخیم» است.
این نهاد گفته است که از زمان تسلط طالبان در سال ۲۰۲۱ تقریبا همه زنان در افغانستان در رنج هستند و اکثر آنها احساس نمیکنند که با زنان در کشورشان محترمانه رفتار میشود؛ اما امسال رضایت زنان از آزادی در زندگی خود به شکل بیسابقه به پایینترین حد رسیده است.
براساس این نظرسنجی، ۱۷ درصد زنان و ۳۶ درصد مردان گفتهاند که در افغانستان با زنان محترمانه رفتار میشود.
در نظرسنجی گالوپ آمده است که تقریبا اکثریت زنان و مردان در افغانستان زندگی خود را «پررنج» توصیف کرده است؛ طوری که ۹۶ درصد زنان و ۹۳ درصد مردان در سال ۲۰۲۳ گفتهاند که در زندگی شان رنج میبرند.
این درحالی است که پس از به قدرت رسیدن گروه طالبان در افغانستان، زنان از تمامی حقوق ابتدایی و اساسی خود محروم شدهاند
این گروه تاکنون بیش از ۶۰ فرمان محدودکننده علیه حقوق و آزادیهای شهروندی زنان و دختران صادر کردهاند که در اثر آن، زنان حق کار، آموزش و گشتوگذار آزادانه را از دست دادهاند.
پیش از این نیز بخش زنان سازمان ملل طی گزارشی اعلام کرده بود که به دلیل محدودیتهای طالبان، افسردگی در میان زنان و دختران افغانستان افزایش یافته است.