رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

ائتلاف مستقل جنبش‌های اعتراضی زنان خواستار رهایی زنان معترض از زندان طالبان شد

۲۵ عقرب ۱۴۰۲
ائتلاف مستقل جنبش‌های اعتراضی زنان خواستار رهایی زنان معترض از زندان طالبان شد

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

اعضای ائتلاف مستقل جنبش‌های اعتراضی در تجمع اعتراضی در یک مکان سربسته، خواستار رهایی زنان معترض از زندان طالبان شدند.

رخشانه: این زنان معترض امروز(پنحشنبه،۲5 عقرب) در یک تجمع اعتراضی در مکان سربسته در کابل، قطع‌نامه‌ای را برای رهایی زنان معترض از بند طالبان صادر کردند.

در این قطع‌نامه‌ آمده است که اعضای ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان افغانستان از ادامه‌ی روند بازداشت زنان معترض از سوی طالبان نگران اند.

آنان می‌گویند که نهادها و سازمان‌های حقوق بشری نباید در قبال نقض حقوق بشر، به‌ویژه نقض حقوق زنان در افغانستان سکوت کنند.

در قطع‌نامه‌ی زنان معترض آمده است: «ما، اعضای ائتلاف مستقل، با پیگیری‌های مداوم از طریق اعتراضات و اطلاع‌رسانی به سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای حقوق بشر و حقوق زنان، به عنوان مدافعان فعال حقوق زنان، از همگان خواسته‌ایم که حمایت خود را از تمام حقوق اساسی و بشری زنان در عمل ثابت نموده از حقوق‌ بشری و انسانی این طیف قربانی‌شده پشتیبانی نمایند. از سکوت این نهادها و سازمان‌ها، ناراحت و اندوهگین شده‌ایم. این سکوت خود به گونه‌ی غیر مستقیم حمایت از طالبان پنداشته می‌شود. ما زنان معترض افغانستان از این وضعیت به شدت ناراضی هستیم.»

این مطالب هم توصیه می‌شود:

کارزار «هر زن داستانی دارد»؛ تلاشی برای رساندن صدای زنان افغانستان به جهان

طالبان در خیابان، مردان در خانه؛ چگونه صدای اعتراض زنان افغانستان خاموش می‌شود؟

زنان معترض گفته‌اند، پس از گذشت نزدیک به دوماه از بازداشت سه فعال حقوق زن، به نام‌های ندا پروانی، ژولیا پارسی و منیژه صدیقی که توسط طالبان دستگیر و در بند و حصر آنان قرار گرفته‌اند، تا اکنون خبری از آنان نیست و این وضعیت نگران‌کننده و فاجعه‌آمیز است.

معترضان از سازمان‌ها و نهادهای حقوق بشری خواسته‌اند که هرچه عاجل‌تر در راستای رهایی فعالان حقوق بشر از زندان طالبان اقدام عملی انجام دهند.

در قطع‌نامه آمده است: «آنچه را که طالبان باید درک نمایند، این است که با بازداشت زنان شجاع و مدافعین حقوق زن و حقوق بشر در افغانستان، نمی‌توانند صدای آزادی و عدالت را خاموش نموده و زنان را سرکوب نمایند، بلکه این صدا به نحوی بلندتر و استوارتر از گذشته فریاد زده خواهد شد. ما از همه‌ی دوست‌داران آزادی و آنانی که به آزادی اعتقاد دارند، خواستار هم‌دلی، هم‌راهی و اقدام برای آزادی تمام فعالان حقوق بشر و حقوق زن از بند طالبان هستیم. از شما خواهش می‌کنیم که سکوت نکنید و زنان افغانستان را فراموش نکنید.»

این قطع‌نامه در حالی از سوی اعضای ائتلاف مستقل جنبش‌های اعتراضی زنان صادر می‌شود که طالبان اعتراضات خیابانی زنان را با سرکوب پاسخ دادند و دیگر به زنان اجازه‌ی برگزاری اعتراضات خیابانی را نمی‌دهند. تاکنون چندین تن از زنان معترض از جمله ندا پروانی، ژولیا پارسی و منیژه صدیقی از سوی نیروهای استخبارات طالبان بازداشت و زندانی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری