رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

 کمیته بین‌المللی نجات برای رسیدگی به وضعیت قربانیان زمین‌لرزه‌ی شرق افغانستان اعلان آمادگی کرد

۱۰ سنبله ۱۴۰۴
 کمیته بین‌المللی نجات برای رسیدگی به وضعیت قربانیان زمین‌لرزه‌ی شرق افغانستان اعلان آمادگی کرد

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه

کمیته‌ی بین‌المللی نجات (IRC) اعلام کرده که برای رسیدگی به وضعیت قربانیان زمین‌لرزه‌ی قدرتمند در چهار ولایت در شرق کشور، تیم‌های صحی اضطراری اعزام می‌کند.

رخشانه: اين نهاد امروز (دوشنبه، ۱۰ سنبله) در اعلامیه‌‌ای نوشته این تیم‌ها به مناطقی اعزام می‌شوند که زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶ ریشتر رخ داده و سبب مرگ حداقل ۸۰۰ نفر شده است.

کمیته بین‌المللی نجات گفته که در نتیجه‌ی این زمین‌لرزه‌ها، علاوه بر تلفات انسانی، به خانه‌ها و زیرساخت‌های صحی نیز آسیب جدی وارد شده است.

این کمیته نوشته که در میان مناطق آسیب‌دیده، شماری از روستاها به صورت کامل ویران شده‌اند و باران‌های شدید و جاری شدن سیلاب قبل از زلزله، سبب شده تا بسیاری از مناطق کوهستانی غیرقابل دسترس شوند.

کمیته بین‌المللی نجات تاکید کرده که در حال هماهنگی با سایر نهادهای فعال برای انجام ارزیابی نیازمندی‌ها و درک میزان کامل خسارات می‌باشد.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

سازمان جهانی صحت از ثبت دو مورد جدید پولیو در افغانستان خبر داد

ماموریت یوناما برای یک سال دیگر در افغانستان تمدید شد

این نهاد هم‌چنین گفته که به زودی تیم‌های صحی سیار اضطراری را در ولایت‌های ننگرهار و لغمان مستقر خواهد کرد.

شیرین ابراهیم، ​​مدیر کمیته بین‌المللی نجات در افغانستان گفته است که احتمالا زلزله‌ی اخیر، مقیاس نیازهای بشردوستانه ناشی از زمین‌لرزه‌های هرات در سال ۲۰۲۳ را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

او افزوده: «کمیته بین‌المللی نجات با اعزام یک تیم به ولایت‌های ننگرهار و لغمان، خدمات صحی از جمله کمک‌های اولیه، مراقبت‌های صحی مادران و نوزادان و توزیع دارو و تجهیزات صحی را ارایه می‌دهند.»

مدیر کمیته‌ی بین‌المللی نجات گفته که «نگران فشار اضافی هست که این فاجعه‌ی» طبیعی بر روند ارایه‌ی خدمات بشردوستانه بر افغانستان وارد خواهد کرد.

او هشدار داده که کاهش بودجه جهانی به‌طور چشمگیری توانایی این نهاد را در پاسخگویی به بحران بشردوستانه‌ی جاری در افغانستان مختل کرده است.

ابراهیم از جامعه‌ی جهانی خواسته که با درک نیازمندی‌ها، حمایت از شهروندان نیازمند به کمک افغانستان را افزایش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری