رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

اوچا: زنان و دختران همچنان بیشترین آسیب را از بحران بشردوستانه افغانستان می‌بینند

۲۳ سرطان ۱۴۰۵
اوچا: زنان و دختران همچنان بیشترین آسیب را از بحران بشردوستانه افغانستان می‌بینند

عکس: اوچا

دفتر هماهنگ‌کننده‌‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان (اوچا) گفته است که زنان و دختران همچنان بیشترین آسیب را از بحران بشردوستانه افغانستان می‌بینند.

رخشانه: اين نهاد امروز (سه‌شنبه، ۲۳ سرطان) با نشر گزارشی گفته است که در سال ۲۰۲۶، بیش از ۱۰.۷ میلیون زن و دختر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

اوچا در گزارش خود نوشته است که محدودیت‌های شدید طالبان بر رفت‌وآمد، آموزش و اشتغال زنان همچنان دسترسی آنان به خدمات اساسی را محدود کرده، خطرات مرتبط با حفاظت را افزایش داده و آسیب‌پذیری‌های موجود را تشدید کرده است.

این نهاد گفته است که شرکای بشردوستانه در سراسر کشور از وخامت وضعیت صحی، افزایش ناامنی غذایی و کاهش دسترسی به خدماتی که توسط کارکنان زن ارائه می‌شود، ابراز نگرانی کرده‌اند.

براساس گزارش دفتر هماهنگ‌کننده‌‌ی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان، بخش صحت در افغانستان همچنان تحت فشار شدید قرار دارد.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

اتحادیه اروپا: بحران گرسنگی در افغانستان از راه رسیده است

اوچا: بحران در افغانستان شاید دیگر سرخط خبرها نباشد، اما در زندگی میلیون‌ها خانواده جاری است

گزارش آورده است که افغانستان همچنان یکی از بالاترین نرخ‌های مرگ‌ومیر مادران در جهان را دارد. بر اساس برآوردها، در سال ۲۰۲۴ به ازای هر ۱۰۰ هزار تولد زنده، ۶۳۸ مادر جان خود را از دست داده‌اند؛ این بالاترین نرخ در آسیا و هفتمین نرخ بالای جهان است.

اوچا گفته کمبود کارکنان زن در بخش صحت، کاهش بودجه، دسترسی محدود به دواهای ضروری و کمبود خدمات مراقبت‌های عاجل، به افزایش مرگ‌های قابل پیشگیری مادران و نوزادان، به‌ویژه در مناطق روستایی دامن زده است.

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) اعلام کرده است که ادامه محدودیت‌های طالبان بر آموزش دختران، نگرانی نهادهای بشردوستانه را درباره کمبود داکتران، پرستاران و قابله‌های زن در آینده افزایش داده است.

این نهاد با استناد به گزارش یونیسف، گفته است اگر محدودیت‌های طالبان علیه دختران در افغانستان ادامه یابد، این کشور تا سال ۲۰۳۰ ممکن است بیش از ۲۵ هزار معلم و کارمند زن بخش صحت را از دست بدهد.

به گفته‌ی اوچا، یک هیئت سازمان ملل به ولایت بامیان سفر کرده و از شفاخانه ولایتی این ولایت بازدید کرده است. اوچا گفته این مرکز با فشار قابل توجهی برای حفظ خدمات ضروری صحی مادران و نوزادان مواجه است.

کارکنان این مرکز صحی تأکید کرده‌اند که بسیاری از زنان زمانی به شفاخانه مراجعه می‌کنند که عوارض جدی بارداری یا زایمان از قبل ایجاد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری