حملهی موتربمب بر دانشآموزان دختر در مکتب سیدالشهدا در غرب کابل از چند روز به این سود واکنشهای گسترده در سطح بینالمللی در پیداشت.
رخشانه: رهبران کشورهای مختلف جهان از جمله رئیس جمهور فرانسه این حمله را نکوهش کرده و با مردم افغانستان اظهار همدردی کرده است.
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه با نشر مطلبی به زبان فارسی در صفحهی رسمی فیسبوک خود تحت عنوان « پیام به ملت افغانستان» نوشته است که پس از حمله علیه یک مکتب در کابل، «فرانسه همدردی خود را با فامیل و نزدیکان قربانیان اعلام میدارد»
او نوشته که تروریستها با حمله به دانشآموزان میخواستند که آرزوی افغانستان در صلح را که جوانان حامل آن هستند نابود کنند.
رئیس جمهور فرانسه گفته است:« من میخواهم از همبستگی مان باشما، اطمینان دهم.»
وی گفته است که کشورش خواهان حفظ دستاوردهای بیست سال اخیر در افغانستان و همچنان تامین صلح پایدار در این کشور است و هیچ چیز نمیتواند خشونت را توجیه کند.
پیش از این پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان نیز نسبت به قربانیان حوادث اخیر افغانستان اظهار همدردی کرده بود.
شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز با نشر اعلامیهیی حمله تروریستی به مکتب سیدالشهدا در دشت برچی شهر کابل را به شدت محکوم کرده است.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد خواهان اجرای عدالت بر عاملان، سازماندهندهگان و حامیان مالی این اقدام تروریستی شدهاند.
در اعلامیه این شورا آمده است که همه کشورها باید طبق تعهدات خود براساس قوانین بینالمللی و قطعنامههای مربوط شورای امنیت، با دولت افغانستان در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری کنند.
اتحادیه اروپا نیز در روزی که «ماتم ملی» در افغانستان به یاد قربانیان حملات به دانشآموزان در کابل و لوگر اعلام شده، اعلام کرده است که پرچم خود را روز(سهشنبه، ۲۱ ثور) به حالت نیمه افراشته درآورده بود.
سفارت امریکا در کابل نیز پرچم خود را نیمه برافراشته قرار داده و اعلام کرده بود که این کشور خودش را شریک در غم خانوادههای قربانیان حمله بر مکتب میداند.
براساس آمارهای رسمی، شمار قربانیان حمله چهار روز قبل در غرب کابل به ۸۵ کشته و ۱۵۰ زخمی افزایش یافته است. اکثریت قربانیان این حادثه هولناک دانشآموزان دختر هستند.
کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان با نشر اعلامیهیی از نسل کشی یک قوم خاص« هزارههای افغانستان» هشدار داده است.