بختاور وقتی از مهاجرت به زادگاهش برگشت، دید هیچ جایی برای کودکش نیست تا لحظهای را دور از دغدغههای دیگر شاد و کودکانه به بازی بپردازد.
او بدون درنظرداشت باورهای زنستیزانه حاکم در جامعه، تصمیم گرفت تا شهربازیی بسازد که تمام کودکان بامیانی از تفریح با وسایل بازی کودکانه لذت ببرند و خانوادهها هم بتوانند با هزینه کمتر به آن دسترسی پیدا کنند.
به باور خانم بختاور، در کشور جنگ زده افغانستان، فضای مناسب برای کودکان وجود ندارد و در اکثر مناطق کودکان شبیه بزرگسالان در این کشور زندگی میکنند و کمتر مکانهای مناسب برای کودکان یافت میشود که آنان بتوانند سرگرمی داشته باشند.
هرچند برای بختاور دشوار بود که هزینه ساخت این مکان تفریحی را برای کودکان، به تنهایی تامین کند اما او در این تصمیم حمایت خانوادهاش را نیز با خود داشت.
این شهربازی که بهنام شهربازی “مهناز” است به حمایت مالی دوستان و خویشاوندان خانم بختاور از شش ماه به اینسو ایجاد شده و به ارزش ۱۲صد هزار افغانی وسایل بازی در آن خریداری شده است. با آن هم این شهربازی با نرخ پایین همه روزه بهروی شهروندان بامیان باز است.
اکنون شهربازی” مهناز” مکانی امن و زیبا برای کودکان بامیانی است که روزانه تعداد زیادی از کودکان با شور و هیجان در آنجا، مصروف بازی و سرگرمی هستند.
تکت ورود برای این شهربازی در بدل ۵۰ افغانی فروخته میشود که به قول خانم بختاور او پنجاه درصد برای خانوادهها تخفیف در نظر گرفته است. شهربازی ” مهناز” برای تجلیل از محافل نیز یک زمینه مناسب را فراهم کرده است. بختاور میگوید:” شهربازی مهناز مکان خوبی برای خانوادهها است که میتوانند خوشیهای شان را با خیال راحت در این جا تجلیل کنند.”
شهروندان و بعضی از خانوادهها در بامیان نیز از فضای که خانم بختاور برای کودکان شان، ایجاد کرده است، استقبال میکنند.
اسحق جویا یکی از شهروندان بامیان که در شهربازی مهناز کودکش را آورده بود میگوید:”این اولین محل بازی اطفال است که امکانات بسیار خوب برای کودکان دارد.”
این در حالی است که در بامیان زنان در عرصههای اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی فعالیت های چشمگیری داشته اند. هرچند حضور زنان در بخشهای مختلف افزایش یافته اما هنوز هم در بسیاری از موارد باورها و افکار سنتی و مردسالاری، مانع حضور زنان در بازار کار و مسایل اقتصادی، میشود.