رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

 سازمان حمایت از رسانه‌های افغانستان: طالبان یک خبرنگار زن را هنگام پوشش مراسم عاشورا بازداشت کردند

۶ سرطان ۱۴۰۵
 سازمان حمایت از رسانه‌های افغانستان: طالبان یک خبرنگار زن را هنگام پوشش مراسم عاشورا بازداشت کردند

عکس: رسانه‌ی رخشانه

سازمان حمایت از رسانه‌های افغانستان (AMSO) اعلام کرده است که طالبان یک خبرنگار زن را در زمان تهیه گزارش از برگزاری مراسم عاشورا در شهر کابل برای ساعاتی بازداشت کرده است.

رخشانه: امسو با نشر اعلامیه‌ای گفته است، طالبان روز پنج‌شنبه، (۴ سرطان) همزمان با مراسم عاشورا در شهر کابل، این خبرنگار زن و یک همکار تصویربردارش را بازداشت کرده‌اند.

در اعلامیه آمده است که این خبرنگار زن پس از ساعت‌ها بازداشت و بازجویی، با میانجی‌گری مسوولان رسانه و اعضای خانواده‌اش آزاد شده است.

این نهاد از افزایش محدودیت‌ها علیه خبرنگاران و کارکنان رسانه‌ها در افغانستان ابراز نگرانی کرد و گفت که طالبان از پوشش خبری مراسم مذهبی شیعیان جلوگیری می‌کنند.

در همین‌حال، شورای علمای شیعه افغانستان نیز اعلام کرده است که طالبان در روزهای اخیر بر برگزاری مراسم مذهبی شیعیان به مناسبت عاشورا محدودیت وضع کرده و برخی از مسوولان مساجد و تکایا را «به‌دلیل برافراشتن نمادهای عزاداری» بازداشت کرده‌اند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

قربانی کودک‌همسری؛ «هنوز خودم کودک بودم  که مادر شدم»

تظاهرات فعالان حقوق زن در پارلمان ایرلند علیه عادی‌سازی طالبان و کودک‌همسری در افغانستان

این سازمان به نقل از اطلاعات دریافتی خود گفته است که این خبرنگار زن به بهانه حضور یک «تصویربردار نامحرم» مورد برخوردهای تهدیدآمیز قرار گرفته است.

امسو به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از افشای هویت این خبرنگار خودداری کرده، اما از طالبان خواسته است تا امنیت جسمی و روانی خبرنگاران، به‌ویژه خبرنگاران زن را تضمین کنند.

طالبان در مورد بازداشت این خبرنگار زن چیزی نگفته‌اند.

مرکز خبرنگاران افغانستان (AFJC) نیز به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات گفته بود که از ماه می سال ۲۰۲۵ میلادی تا کنون، روند سرکوب و سانسور رسانه‌ها در افغانستان به شکل بسیار نگران‌کننده‌ای گسترش یافته است.

این مرکز گفته بود طی دوازده ماه گذشته، دست‌کم ۱۵۰ مورد رویداد نقض آزادی رسانه‌ها و خبرنگاران توسط طالبان را ثبت کرده که ۱۲۷ مورد تهدید و ۲۰ مورد بازداشت خبرنگاران بوده است.

از دو روز گذشته به این طرف، طالبان دروازه دفتر تلویزیون تمدن را در کابل بسته‌ و نشرات آن را متوقف کرده‌اند.  

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری