رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

سازمان ملل: تداوم سیاست‌های تبعیض‌آمیز طالبان علیه زنان و دختران افغانستان نگران‌کننده است

۱۶ سنبله ۱۴۰۵
سازمان ملل: تداوم سیاست‌های تبعیض‌آمیز طالبان علیه زنان و دختران افغانستان نگران‌کننده است

UN Photo/Rick Bajornas via un.org

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفته است که تداوم سیاست‌های تبعیض‌آمیز طالبان علیه زنان و دختران افغانستان نگران‌کننده است.

رخشانه: سازمان ملل در اعلامیه‌ای نوشته است که سیاست‌های تبعیض‌آمیز طالبان علیه زنان و دختران در افغانستان بر تمامی جنبه‌های زندگی آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

سخنگوی این نهاد گفته محدودیت بر مشارکت کامل زنان و دختران در زندگی عمومی، آموزش و بسیاری از حوزه‌های کاری، ناقض حقوق اساسی آنان است.

دوجاریک تأکید کرده که محدودیت‌های طالبان بر زنان و دختران مانعی جدی در برابر توسعه اقتصادی، ثبات و ادغام مجدد افغانستان در جامعه بین‌المللی به شمار می‌رود.

او گفته است یک سال می‌شود که کارمندان زن سازمان ملل در افغانستان از دسترسی به ساختمان‌ها و دفاتر وابسته به این نهاد محروم شده‌اند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

سازمان ملل: زنان امدادرسان افغانستان باید بتوانند در محیطی امن و بدون محدودیت در رفت‌وآمد کار کنند

فعالان حقوق بشر، نهادهای مدنی و جنبش های اعتراضی زنان از «اظهارات عایشه وهاب» ابراز نگرانی کرده‌اند

دوجاریک گفته این محدودیت‌ها با حقوق بین‌الملل، از جمله منشور سازمان ملل متحد، مغایرت دارد و توانایی این سازمان را برای اجرای مأموریت خود و ارائه کمک‌های نجات‌بخش و دیگر کمک‌ها به مردم افغانستان، در زمانی که نیازها همچنان گسترده است، تضعیف می‌کند.

به گفته‌ی او، دسترسی آزاد و بدون مانع تمامی کارکنان سازمان ملل متحد به محل کارشان برای اجرای مأموریت ما و دسترسی و حمایت از افراد آسیب‌پذیر، به‌ویژه زنان و دختران، با رعایت ملاحظات فرهنگی، حیاتی است.

سخنگوی سازمان ملل گفته تضمین این‌که زنان بتوانند کمک‌های بشردوستانه و خدمات اساسی را به زنان و دختران ارائه کنند، برای یک پاسخ مؤثر و مبتنی بر اصول، ضروری است.

سازمان ملل از طالبان خواسته که ممنوعیت دسترسی کارمندان زن سازمان ملل را لغو کرده و دسترسی امن و بدون مانع آن‌ها را به دفاتر و ساختمان‌های سازمان ملل در سراسر کشور تضمین کنند.

این نهاد هم‌چنین از طالبان خواسته است که تمامی محدودیت‌های اعمال‌شده بر زنان و دختران را لغو کرده و حق آنان برای مشارکت کامل، برابر و معنادار در تمامی جنبه‌های جامعه افغانستان را رعایت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری