رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

طالبان: در حمله‌ی هوایی پاکستان به یک مرکز درمان اعتیاد در کابل دست‌کم ۴۰۰ نفر کشته شده‌اند

۲۶ حوت ۱۴۰۴
طالبان: در حمله‌ی هوایی پاکستان به یک مرکز درمان اعتیاد در کابل دست‌کم ۴۰۰ نفر کشته شده‌اند

عکس: خبرگزاری خامه‌پرس

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی طالبان مدعی است که در پی حمله‌ی هوایی پاکستان بر مرکز درمان اعتیاد «امید» در پل‌چرخی کابل، دست‌کم ۴۰۰ نفر کشته و ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

رخشانه: پاکستان در ادامه‌ی حملات خود بر خاک افغانستان، حوالی ساعت ۹ دوشنبه‌شب (۲۵ حوت) بار دیگر نقاطی را در کابل و ننگرهار هدف قرار داد.

سخنگوی طالبان گفته است که احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

طالبان گفته‌اند که در مرکز ترک اعتیاد امید در منطقه‌ی پل‌چرخی شهر کابل حدود ۲ هزار معتاد به مواد مخدر زیر درمان قرار داشتند.

رسانه‌ی رخشانه به‌طور مستقل آماری که از سوی طالبان منتشر شده است را تأیید کرده نمی‌تواند. تاکنون شفاخانه‌ها به‌صورت مستقل تعداد تلفات را تأیید نکرده است.
دفتر معاونت سازمان ملل متحد در کابل (یوناما) نیز تا کنون در رابطه به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

یک خبرنگار در کابل با حفظ هویت‌اش به رسانه‌ی رخشانه می‌گوید که طالبان تنها به چند رسانه‌‌ای مشخص اجازه‌ی پوشش خبری را از این رویداد داده است و سایر خبرنگاران و رسانه‌ها اجازه ورود به ساحه را ندارند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

رواداری حملات هوایی پاکستان بر خاک افغانستان را محکوم کرد

يوناما: در نتیجه‌ی حملات هوایی پاکستان بر سه ولايت افغانستان ۲۸ تن کشته و ۴۹‌ تن دیگر زخمی شده‌اند

در نوارهای تصویری که پس از حمله‌ی هوایی پاکستان بر این مرکز در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده، دیده می‌شود که آتش‌سوزی گسترده‌ای رخ داده و ستونی از دود به آسمان بلند شده است.

طالبان هم‌چنین گفته‌اند که پاکستان چندین نقطه را در ولایت ننگرهار نیز هدف حمله قرار داده است. این گروه مشخص نکرده که این حملات تلفاتی در پی داشته است یا نه.

وزارت اطلاعات و نشرات پاکستان تصاویری از حملات دوشنبه‌شب به کابل و ننگرهار منتشر کرد. در ویدیویی منتشر شده نشان می‌دهد که پاکستان دو ساحه را در کابل هدف حمله قرار داده است.

پاکستان گفته است که ذخیره مهمات و مراکز نظامی مربوط به طالبان پاکستانی (تی تی پی) را در ولایت‌های کابل و ننگرهار هدف حمله قرار داده است.

این حملات واکنش‌های گسترده‌ی چهره‌های سیاسی و نهادهای حقوق بشری را در پی داشته است. از جمله ریچارد بنت، گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل در امور حقوق بشر افغانستان خواستار کاهش تنش‌ها میان پاکستان و افغانستان شده است.

او در صفحه‌ی ایکس خود نوشته است: «از طرفین می‌خواهم که از تنش‌ها بکاهند، حداکثر خویشتن‌داری را به خرج دهند و به قوانین بین‌المللی، از جمله حفاظت از غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی مانند شفاخانه‌ها، احترام بگذارند.»

فرشته عباسی، پژوهشگر بخش آسیایی سازمان دیدبان حقوق بشر نیز در واکنش به این حمله گفته است که تاسیسات غیرنظامی هرگز نباید هدف یا در معرض خطر حمله نامتناسب قرار گیرند و «طالبان باید فورا این حادثه را بررسی کنند.»

حامدی کرزی، رییس‌جمهور و عبدالله عبدالله، رییس اجراییه حکومت پیشین نیز حملات پاکستان به خاک افغانستان را محکوم کرده و گفته‌اند که این حملات خلاف اصول بنیادین بین‌المللی است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری