رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

پنجاه زوج جوان عروسی خود را در کابل جشن گرفتند

۴ جدی ۱۴۰۲
پنجاه زوج جوان عروسی خود را در کابل جشن گرفتند

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

این مراسم که از سوی بنیاد خیریه‌ی«سیلاب» برگزار شده بود، ۵۰ زوج از ولایت‌ها و اقوام مختلف در آن شرکت کرده و عروسی شان را جشن گرفتند.

رخشانه: این جشن عروسی دست‌جمعی امروز(دوشنبه، ۴ جدی) در شهر کابل برگزار شد.

برگزار کنندگان این مراسم می‌گویند که هدف از راه‌اندازی محافل عروسی دست‌جمعی، ازدواج سالم، آسان و به‌دور از هزینه‌ی گزاف در جامعه است.

سید احمد سیلاب، مسوول بنیاد خیریه‌ی سیلاب در این مراسم عروسی دست‌جمعی گفت که مراسم‌‌‌های عروسی در سال‌های اخیر به دلیل رسم‌ورواج‌های نامناسب، به شدت هزینه‌بر شده است.

سیلاب می‌گوید که در این عروسی دست‌جمعی، ۵۰ زوج جوان از اقوام و ولایت‌های مختلف کشور شرکت کرده بودند و هزینه‌ی مجموعی آن ۶ میلیون افغانی شده که از سوی افراد خییر به این بنیاد کمک شده است.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

عروسی دسته‌جمعی ۱۳۰ زوج جوان در هرات با تفکیک جنسیتی

۴۲ زوج جوان در کابل مراسم عروسی‌شان را به‌صورت دسته‌جمعی جشن گرفتند

به گفته‌ی آقای سیلاب، برای هر زوج جوان، وسایل و وسایل خانه از قبیل فرش، ظرف، کمپل و دیگر لوازم ضروری تهیه شده است.

علی افضلی، یکی تازه دامادهای این عروسی دست‌جمعی می‌گوید که ۳ سال از نامزدی‌اش گذشته و به دلیل اقتصاد ضعیف خانواده‌اش نتواسته بود عروسی خود را تجلیل کند.

افضلی از محافل عروسی دست‌جمعی استقبال کرده و می‌گوید که جوانان در شرایط کنونی توان برگزاری مراسم عروسی با هزینه‌های بلند را ندارند.

نایب، یکی از بزرگان قوم نیز از برگزاری عروسی‌های دست‌جمعی استقبال کرده و می‌گوید که چنین برنامه‌ها، جامعه را در مسیر سالم سوق می‌دهد. 

به گفته‌ی نایب، رقابت‌های ناسالم در میان خانواده‌‎ها زمینه‌ی ازدواج جوانان را دشوار کرده و باید این رقابت‌ها از جامعه برچیده شود.

نایب بر ترویج فرهنگ ازدواج آسان با مهریه‌ی اندک تاکید کرد و گفت که خانواده‌ها باید در این زمینه توجه جدی نمایند.

عروسی‌های دست‌جمعی در کشور در سال‌های اخیر بیش‌تر رایج یافته و شهروندان کشور نیز از آن استقبال می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری