فرماندهی امنیهی طالبان در ننگرهار گفته که در پی انفجار یک بالون گاز در ولسوالی سپینغر این ولایت، دو زن جان باخته و دو کودک دیگر زخمی شدهاند.
رخشانه: این فرماندهی در خبرنامهای نوشته که این رویداد سهشنبهشب (۳۰ جدی) در روستای «شَدل رغزی» رخ داده است.
خبرنامه آورده است که انفجار یک بالون گاز در داخل یک خانهی مسکونی رخ داده که در نتیجهی آن، دو زن جان باخته و دو کودک دیگر زخمی شدهاند.
زخمیهای این رویداد برای درمان به شفاخانه منتقل شدهاند. هویت و سن قربانیان، و وضعیت صحی زخمیهای این رویداد مشخص نشده است.
علت وقوع انفجار این بالون گاز مشخص نشده است، اما پیش از این، رویدادهای مشابه به دلیل بیاحتیاطی و استفادهی نادرست از گاز رخ دادهاند.
چهارشنبه هفتهی پیش نیز در پی انفجار یک بالون گاز در ولسوالی بتیکوت این ولایت، ۱۴ تن بهشمول چهار کودک زخمی شدند.
این بالون گاز در داخل یک هوتل منفجر شده بود که در نتیجهی آن ۱۴ تن از شاگردان هوتل بهشمول چهار کودک حدودا ۱۲ ساله زخمی شده بودند

