رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
En
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

برگزاری نمایشگاه صنایع دستی زنان بامیانی در مقابل بودای صلصال

۲ میزان ۱۴۰۱
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی زنان بامیانی در مقابل بودای صلصال

عکس: رسانه رخشانه

رخشانه: نمایشگاه دو روزه صنایع دستی زنان تجارت پیشه بامیانی، امروز (شنبه، 2 میزان) در مقابل تندیس بودای صلصال در شهر بامیان برگزار شد.

این دومین نمایشگاه صنایع دستی زنان بامیانی است که از سقوط نظام پیشین تاکنون در مرکز ولایت بامیان برگزار می‌شود؛ اما اشتراک کنندگان از وضعیت چندان راضی به نظر نمی‌رسند.

فاطمه احمدی ۱۷ ساله یکی از فروشندگان صنایع دستی، به رسانه‌ی رخشانه که در نمایشگاه امروزی، فروش چندانی نداشته است.

فاطمه افزود که برگزاری نمایشگاه‌ها برای معرفی صنایع دستی خیلی مفید و مهم است؛ اما باید شرایط بهتری برای زنان تجارت پیشه فراهم شود.

او از طالبان خواست که زمینه‌ی برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی را برای زنان در ولایت‌های دیگر فراهم سازد و زنان بامیانی نیز در آن‌جا با محصولات‌شان شرکت کنند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

نشر تصاویر زنده‌جان در ولایت بامیان نیز ممنوع شد

افزایش ابتلا به روماتیسم در بامیان؛ زنانی که از فقر با درد خود کنار می‌آیند

 یک بانوی ۲۹ ساله‌ی تجارت پیشه که نخواست نامش در خبر ذکر شود نیز به رسانه رخشانه گفت: «برگزاری نمایشگاه‌ها خیلی خوب است. اما بهتر است نمایشگاه‌ها در جایی گرفته شود که برای فروشندگان و مشتریان‌شان مناسب باشد. نمایشگاه‌ امروزی را در دل آفتاب سوزان برگزار شده است. این باعث خرابی اجناس ما می‌شود. برای خود ما نیز طاقت فرسا و سخت تمام می‌شود؛ زیرا تمام روز مجبوریم زیر آفتاب سوزان تاب بیاوریم.»

پری گل احمدی ۲۶ ساله یکی دیگر از زنان تجارت پیشه و فروشنده صنایع دستی نیز گفت که فروشات‌شان امسال نسبت به سال‌های قبل خیلی کم شده است.

او در نمایشگاه امروز نیز فروش نداشته است، زیرا اکثر کسانی‌که برای دیدار از این نمایشگاه می‌آیند باشندگان بامیان هستند و از آن‌جایی‌که اقتصاد شان ضعیف است توان خرید صنایع دستی را ندارند.

زنان تجارت پیشه در این نمایشگاه محصولاتی چون لباس‌های خامک‌دوزی شده، بیک‌های دست‌دوز، چادر و دیگر صنایع تولیدی در بامیان توسط زنان را به نمایش گذاشته بودند.

در دوران نظام پیشین، بازار مخصوصی برای محصولات تولیدی توسط زنان به‌نام بازارچه هنر در شهر بامیان ایجاد شده بود و فروشندگان آن همه زنان بودند. این بازار پس از حاکمیت دوباره‌ی طالبان از رونق بازمانده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری