رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

دیده‌بان حقوق بشر و ملاله یوسف‌زی خواستار توقف گفت‌وگوهای اتحادیه اروپا با طالبان شدند

۱ سرطان ۱۴۰۵
دیده‌بان حقوق بشر و ملاله یوسف‌زی خواستار توقف گفت‌وگوهای اتحادیه اروپا با طالبان شدند

شبکه‌های اجتماعی

در ادامه‌ی واکنش‌ها به دعوت اتحادیه اروپا از طالبان برای گفت‌وگو درباره بازگرداندن مهاجران به افغانستان، دیدبان حقوق بشر و ملاله‌یوسف‌زاده به این اقدام واکنش نشان دادند.

رخشانه: دیدبان حقوق بشر امروز «دوشنبه، ۱ سرطان»، با نشر بیانیه‌ای از این اتحادیه خواست برنامه‌های اخراج به افغانستان را متوقف کند.

فرشته عباسی، پژوهشگر افغانستان در دیده‌بان حقوق بشر، گفت اتحادیه اروپا با محکوم‌ کردن نقض حقوق‌بشر توسط طالبان از یک‌سو و همکاری با این گروه برای بازگرداندن اجباری مهاجران از سوی دیگر، اعتبار خود را تضعیف می‌کند.

این پژوهشگر دیده‌بان حقوق‌بشر تاکید می‌کند که اتحادیه اروپا باید از هر گونه تعامل با طالبان در زمینه اخراج مهاجران به افغانستان خودداری کند.

او گفت: «هر گونه تعامل با طالبان باید در درجه نخست بر حفاظت از ارزش‌های حقوق بشر و تضمین برای پاسخ‌گویی متمرکز شود نه بر اخراج افراد به کشوری که در آن با خطر روبه‌رو هستند.»

این مطالب هم توصیه می‌شود:

ریچارد بنت: ملاقات با طالبان در بروکسل توهین به زنان ‏افغانستان است

معترضان در شهر کلگری کانادا، خواهان به‌رسمیت شناختن آپارتاید جنسیتی در افغانستان شدند

همزمان، ملاله یوسف‌زی، فعال‌ حقوق‌بشر و جوان‌ترین برنده‌ی جایزه نوبل، با نشر ویدیو در صفحه‌ی شخصی خود در اینستاگرام، از دعوت اتحادیه اروپا از نمایندگان طالبان برای گفت‌وگو در بروکسل عمیقا ابراز نگرانی کرد.

خانم یوسف‌زی با اشاره به وضعیت زنان و دختران در حاکمیت طالبان گفت: «این همان‌ طالبانی هستند که دختران دوره متوسطه را از آموزش محروم کرده‌اند و آن‌ها را به ازدواج اجباری مجبور می‌کنند. این همان طالبانی هستند که در اوایل ماه جون ده‌ها زن هرات را به‌دلیل پوشش بازداشت کردند.»

او ادامه داد: «این همان طالبانی است که در برابر زنانی که صدای خود را بلند می‌کنند و از قوانین این گروه سرپیچی می‌کنند با بازداشت، لت‌وکوب و حتی اعدام پاسخ می‌دهد.»

ملاله یوسف‌زی، همچنین گفت که طالبان با اعمال نظام آپارتاید جنسیتی، زنان و دختران را از فضاهای عمومی کنار زده‌اند.

ملالی یوسف‌زی هشدار داد که اتحادیه اروپا نباید به‌ گروهی مشروعیت ببخشد که مسوول «یکی از بدترین بحران‌ها حقوق‌بشری» در جهان است.

او تاکید کرد که هر گونه تعامل جهانی با طالبان باید با محوریت حقوق زنان و دختران افغانستان آغاز شود و با همان محور پایان یابد.

دعوت اتحادیه اروپا با واکنش گسترده مهاجران افغانستان روبه‌رو شده است. مهاجران افغانستان از دو هفته گذشته در شماری از شهرهای جهان در اعتراض به گفت‌وگوی اتحادیه اروپا با طالبان گردهمایی‌های اعتراضی برگزار کردند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری