رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

در سه ماه گذشته، بیش از ۴۰ کودک در اثر بیماری سینه‌بغل در قندهار جان باختند

۴ حوت ۱۴۰۱
خدمات اداری طالبان در کابل؛ از ۸ ساعت کاری تنها دو ساعت به زنان اختصاص دارد

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه

مسوولان شفاخانه‌ی حوزوی میرویس در قندهار می‌گویند، در سه ماه گذشته بیش از ۴۰ کودک در اثر ابتلا به بیماری سینه‌بغل جان باخته‌اند.

رخشانه: مسوولان شفاخانه‌ی حوزوی قندهار روز گذشته(چهارشنبه، 3 حوت) گفته‌اند که در سه ماه گذشته ۱۵۷۴ کودک در این شفاخانه بستری شده که از آن میان، ۴۰ کودک جان‌های شان را از دست داده‌اند.

داکتر صدیق صدیق، مسوول بخش کودکان شفاخانه‌ی حوزوی میرویس به خبرنگاران گفته است که در فصل زمستان بیش‌تر کودکان به دلیل سردی هوا به بیماری سینه‌بغل مبتلا می‌شوند.

او افزود:‌ «هوا که سرد شود، به همان اندازه بیماری سینه‌بغل افزایش می‌یابد. در سه ماه گذشته مجموعا ۱۵۷۴ کودک مبتلا به بیماری سینه‌بغل به این شفاخانه مراجعه کردند که از این میان حدود ۴۰ کودک جان باختند.»

ندامحمد سلطانی، داکتر موظف در بخش کودکان این شفاخانه نیز گفت که افراد بالاتر از ۶۵ سال و کودکان پایین‌تر از دو سال، بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به بیماری سینه‌بغل قرار دارند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

اوچا: ۳.۷ میلیون کودک در افغانستان با سوءتغذیه حاد مواجه هستند

۷۵ تن به‌شمول ۴۱ کودک و هفت زن در نتیجه‌ی غرق شدن در آب جان باخته‌اند

او می‌گوید، بیش‌تر مراجعین به شفاخانه‌ی حوزوی میرویس باشندگان ولسوالی‌های دوردست ولایت قندهار هستند.

سلطانی افزود: «سینه‌‌بغل مریضی ساری است، دلیلش تا حد زیاد ویروس است. اقسام مختلف ویروس‌ها باعث این مریضی می‌شود و در فصل زمستان بیش‌تر است. در جریان روز در فصل سرما، روزانه ۶۰ تا ۷۰ کودک بیمار بستری داریم.»

هرچند درجه‌ی سرما در قندهار کاهش یافته است؛‌ اما هنوز هم بخش کودکان شفاخانه‌ی حوزوی میرویس مراجعه‌کنندگان زیادی دارد.

سادیه، مادری که کودکش بیمار است و از چند روز به این سو در این شفاخانه به سر می‌برد. او می‌گوید: «روز ششم است که این‌جا هستیم، پسرم شب که خواب شد، صبح چشمانش حلقه کرده بود. در حالت جان‌دادن بود. بعد این‌جا آوردمش، عکس گرفتند و گفتند در شش‌هایش آب وارد شده است.»

براساس اطلاعات گروه طالبان، بر اثر سرمای شدید در جریان سال جاری بیش از ۱۰۰ نفر در ولایت‌های مختلف کشور جان باخته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری