رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

ملالی میوند گوینده یک تلویزیون خصوصی در ننگرهار ترور شد

۲۰ قوس ۱۳۹۹
ملالی میوند گوینده یک تلویزیون خصوصی در ننگرهار ترور شد

مسوولان محلی در ولایت ننگرهار از ترور گوینده یک تلویزیون خصوصی در این ولایت خبر می‌دهند.

رخشانه: عطاالله خوگیانی، سخن‌گوی والی ننگرهار به رسانه‌ها گفته است که این رویداد حوالی ساعت ۷:۰۰ صبح امروز (پنج‌شنبه، ۲۰ قوس) در ساحه‌ی «گولایی عربان» شهر جلال‌آباد رخ داده است.

به گفته وی افراد مسلح ناشناس خانم ملالی میوند و راننده‌ی وی را مورد هدف قرار دادند.

سخن‌گوی والی ننگرهار افزوده که مهاجمان زمانی بر خانم ملالی و راننده‌اش حمله کرده‌اند که آنان از طرف خانه به دفتر کاری‌شان در حرکت بودند.

نی، نهاد حمایت کننده رسانه‌های آزاد افغانستان با نشر خبرنامه‌ای نوشته که با کشته شدن ملاله فضای کار برای خبرنگاران زن محدود می‌شود، و خبرنگاران دیگر جرأت نخواهند کرد تا کار خبرنگاری کنند. در اعلامیه این نهاد آمده است:«چیزی که دشمنان آگاهی مردم افغانستان از دیر باز بر آن تلاش دارند».

این مطالب هم توصیه می‌شود:

انفجار بالون گاز در ننگرهار؛ ۱۴ تن به‌شمول کودکان زخمی شدند

‏سازمان حمایت از رسانه‌ها خواستار رهایی ناظره رشیدی از بند طالبان شد

نی خواهان شناسایی عاملان قتل این خبرنگار شده و گفته که از بین بردن خبرنگاران بی‌دفاع «جنایت ضد بشری» بوده و نشان می‌دهد که «تروریستان به هیچ‌کسی ترحم ندارند» و دولت نیز در شناسایی آن‌ها، کوتاه آمده است.

برخی از نمایندگان کشورهای خارجی در افغانستان نیز نسبت به کشته شدن این خبرنگار ابراز تاسف کرده‌اند.

مأموریت اتحادیه اروپا در افغانستان با ابراز تأسف از کشته شدن ملاله گفته که حمله به روزنامه نگاران حمله به آزادی بیان است و هرگز تحمل نخواهد شد. این اتحادیه نوشت: «ما امیدواریم که این جنایت فجیع بررسی شود و عاملان این امر به دادگاه کشانده شوند».

ملالی میوند درحالی ترور می‌شود که درکم‌تر از یک ماه دست‌کم سه خبرنگار در رویدادهای جداگانه کشته شده‌اند. حدود یک ماه پیش (۲۲ عقرب) الیاس داعی، خبرنگار محلی رادیو آزادی در ولایت هلمند نیز در یک انفجار کشته شد. در تاریخ ۱۷ عقرب نیز، یماس سیاوش، مجری سابق تلویزیون خصوصی «طلوع نیوز» نیز در انفجاری در شهر کابل کشته شد.

چند هفته بعد از آن، محمدرفیع صدیقی، رییس عامل پیشین تلویزیون خورشید چند روز پیش در ولسوالی قره‌باغ کابل جان باخت. وزارت داخله علت مرگ او را گازگرفتگی اعلام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری