رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

زنان معترض: ازدواج با کودک نقض کرامت انسانی و نقض حقوق کودک است

۲۹ ثور ۱۴۰۵
زنان معترض: ازدواج با کودک نقض کرامت انسانی و نقض حقوق کودک است

عکس: جنبش همت زنان/ارسالی به رسانه رخشانه.

اعضای جنبش «همت زنان» در واکنش به توشیح اصول‌نامه‌ی تفریق زوجین طالبان گفته است که ازدواج با کودک نقض کرامت انسانی و نقض حقوق کودک است.

رخشانه: اعضای این‌ جنبش اعتراضی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ ثور) در اعلامیه‌ای توشیح اصول‌نامه‌ی تفریق زوجین از سوی رهبر طالبان را محکوم کرده است.

در اعلامیه‌ی جنبش «همت زنان» آمده است که طالبان با صدور صدها فرمان ضد حقوق بشری و ضد حقوق زنان، این‌بار کودکان را هدف قرار داده‌ و تلاش دارند کودک‌همسری را در ساختار رسمی حقوقی نهادینه سازند.

اعضای این جنبش اعتراضی، این اقدام طالبان را «برخاسته از تفکر تاریک و قرون‌وسطایی» توصیف کرده و گفته این گروه با نقض تمامی حقوق و آزادی‌های کودکان، آینده‌ای تاریک و سیاه را برای آنان رقم می‌زنند.

زنان معترض گفته‌اند طالبان به‌جای تأمین امنیت و برقراری عدالت، مصروف توشیح «فرمان‌های شرم‌آور زن‌ستیزانه و سرکوب آزادی‌های انسانی‌اند.»

این مطالب هم توصیه می‌شود:

۱۴ کشور از طرح گنجاندن «آپارتاید جنسیتی در افغانستان» در معاهده جنایت علیه بشریت حمایت کردند

.دیده‌بان حقوق بشر: بحران گرسنگی در افغانستان بیشتر از همه زنان و دختران را آسیب‌پذیر کرده است

اعضای جنبش همت زنان از جامعه‌ی جهانی، سازمان ملل متحد، نهادهای حقوق بشری و نهادهای مدافع حقوق کودک خواسته‌اند که در برابر به‌رسمیت‌شناسی ازدواج کودکان در افغانستان سکوت نکنند.

اصول‌نامه‌ی تفریق زوجین روز پنج‌شنبه هفته‌ی پیش از سوی رهبر طالبان توشیح شد. در این سند، ازدواج کودکان از سوی این گروه به رسمیت شناخته شده است.

توشیح این قانون از سوی طالبان سبب نگرانی‌ نهادهای حقوق بشری و فعالان حقوق کودک شده است.

بسیاری از اعضای طالبان متهم به ترویج کودک‌همسری و چندهمسری می‌باشند. شماری از اعضای بلندپایه این گروه طی حدود پنج سال گذشته با سوءاستفاده‌ از قدرت‌شان با دختران خردسال به‌صورت اجباری ازدواج کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری