رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

زنان معترض خواستار توقف اخراج پناه‌جویان از ایران و پاکستان شده‌اند

۳۱ جوزا ۱۴۰۳
زنان معترض خواستار توقف اخراج پناه‌جویان از ایران و پاکستان شده‌اند

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

همزمان با ۲۰ جون، روز جهانی پناه‌جویان، شماری از زنان معترض عضو جنبش زنان پنجره امید مقیم در پاکستان، خواستار توقف اخراج اجباری پناه‌جویان افغانستان از این کشور شده‌اند.

رخشانه: اعضای جنبش زنان پنجره امید امروز (پنج‌شنبه، ۳۱ جوزا) با ارسال نوارهای ویدیویی به رسانه‌ی رخشانه گفتند که زنان و دختران از برگشت  حاکمیت گروه طالبان «وحشت» دارند و اخراج زنان و دختران معترض از ایران و پاکستان، آن‌ها را بیشتر از پیش در معرض خطر قرار می‌دهد.

آنان تاکید می‌کنند که پروسه اخراج اجباری، زندگی زنان را با چالش جدی مواجه کرده است.

این زنان می‌گویند: «در حالی‌که پناهندگان در پاکستان و ایران به دلیل بیکاری و نبود درآمد و سیاست‌های سختگیرانه از هیچ نوع امکانات رفاهی، معیشتی، آموزشی و غیره برخوردار نیستند؛ ولی امنیت اندک فیزیکی را نسبت به ترور و وحشت داخل افغانستان ترجیح می‌دهند.»

اعضای این جنبش در ادامه خواهان تسریع روند پروسه درخواست‌های پناهندگی پناه‌جویان شده‌اند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

فعالان حقوق بشر: زنان افغانستان در بند سرکوب، فقر، نابرابری و ستم طالبان قرار گرفته‌اند

زنان معترض خواستار ایجاد نظام مشروع، مردم‌شمول و عادلانه در افغانستان شدند

زنان معترض خواستار «حق زندگی مصؤن» براساس قواعد بین‌الملل شدند.

سازمان عفو بین‌الملل نیز با ابراز نگرانی از آینده‌ی نامعلوم زنان و دختران افغانستان در پاکستان، از کشورها و سازمان‌های بین‌المللی خواست به صدای پناهجویان اهل افغانستان به‌ویژه زنان و دختران در پاکستان گوش دهند.

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه‌ی سازمان ملل در مورد افغانستان نیز همزمان با روز جهانی پناهندگان از کشورهای جهان خواسته تا روند اسکان مجدد پناه‌جویان اهل افغانستان را سرعت بخشند.

پس از سقوط دولت افغانستان توسط گروه طالبان در ۱۵ اگست ۲۰۲۱، شماری از زنان و دختران فعال، کارمندان دولت و زنان معترض از ترس حملات انتقام‌جویانه طالبان و زندانی‌های آزاد شده از زندان، به هدف رفتن به کشورهای اروپایی و امریکایی کشور را ترک کرده‌اند و در حال‌حاضر در وضعیت بی‌سرنوشتی در کشورهای ایران و پاکستان به سر می‌برند.

در همین‌حال، در طول یک سال گذشته اخراج اجباری پناه‌جویان و مهاجران افغانستان از کشورهای پاکستان و ایران موجب افزایش نگرانی‌ پناه‌جویان در این کشورها شده است.

با این حال و به رغم واکنش‌های زیاد علیه اخراج پناه‌جویان افغان از پاکستان و ایران، تا کنون این کشورها از تصمیم خود منصرف نشده و روزانه صدها مهاجر اهل افغانستان را به گونه‌ی اجباری به کشور برمی‌گردانند.

طبق آمار وزارت مهاجران طالبان، تنها در روز ۲۴ و ۲۵ جوزا بیش از ۴ هزار و هشتصد پناه‌جو از ایران و ۷۷۵ پناه‌جوی اهل افغانستان از طریق راه ابریشم ولایت نیمروز و مرز تورخم و سپین‌بولدک وارد افغانستان شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری