رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

سیاف: آموزش دختران لازمی و ضروری است

۱ میزان ۱۴۰۲
سیاف: آموزش دختران لازمی و ضروری است

عکس: رسانه‌ی رخشانه

عبدالرب رسول سیاف، عضو شورای مقاومت برای نجات افغانستان خطاب به طالبان می‌گوید که تعلیم و آموزش دختران، لازمی و ضروری است.

رخشانه: آقای سیاف امروز(شنبه، ۱ میزان) در نشست آنلاین به‌مناسبت سال‌روز ترور برهان‌الدین ربانی، از رهبران سیاسی سابق کشور این موضوع را مطرح کرده است.

سیاف افزوده است که کسانی‌که ادعا می‌کنند، آموزش دختران فرض نیست «از شریعت بی‌خبر اند، دانش ندارند و به عمق شریعت پی نبرده‌اند.»

او به‌صورت تلویحی گفته است که ایجاد شرایط برای آموزش دختران مسوولیت گروه طالبان است که عهده‌دار جامعه هستند.

آقای سیاف می‌گوید که تمام مردم افغانستان باید بدانند که آموزش دختران یک امر بدیهی است.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

کوچی‌های مسلح سه مرد را در پنجاب بامیان لت‌وکوب و بالای زنان و کودکان تیراندازی کردند

 بازداشت، ارعاب و خانه‌نشینی زنان؛ «دخترم یک هفته شد مریض است، از ترس طالبان داکتر نبرده‌ام»

از سوی دیگر، ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات طالبان روز گذشته در سفر خود به ولایت جوزجان در مورد واکنش‌ها به ادامه‌ی مسدود ماندن مکاتب و دانشگاه‌ها به‌روی دختران گفته است که «غرب به ما نان نمی‌دهند که فرمان‌های بازگشایی دانشگاه‌ها و مکاتب دخترانه را صادر می‌کنند.»

این در حالی است که پس از دوسال حاکمیت طالبان بر کشور، اکثر چهره‌های سیاسی حکومت پیشین تاکنون در مورد حقوق زنان از جمله کار و آموزش آن‌ها اقدام جدی و عملی نکرده‌اند.

با این حال، دوسال است که دختران از آموزش و رفتن به مکتب محروم هستند و طالبان نیز تاکنون تمایلی به بازگشایی مجدد مکاتب دخترانه از خود نشان نداده‌اند که هیچ؛ بلکه با گذشت هر روز حلقه‌ی محدودیت بر حقوق و آزادی‌های زنان و دختران را تنگ‌تر می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری