نهاد زنان براى افغانستان اعلام کرده که دومین دور نشست دو روزهی «به سوی وحدت و اعتماد» با حضور مخالفان طالبان، نمایندگان احزاب و فعالان سیاسی و مدنی در شهر لندن برگزار شده است.
رخشانه: اين نشست امروز (سهشنبه، ۴ حمل) برابر با ۲۴ ماه مارچ سال جاری میلادی آغاز و فردا ۲۵ مارچ به پایان میرسد.
نهاد زنان برای افغانستان، برگزار کنندهی این نشست گفته است که این نشست در راستاى رسيدگی به بحران فعلى در افغانستان برگزار شده است.
در اعلامیهی اين نهاد آمده که در روز نخست اين نشست دربارهی افزايش درک متقابل و ايجاد فضاى اعتماد براى همصدایی، همكارى ميان گروههاى مختلف بهشمول احزاب و جريانهاى سياسى- مدنى افغانستان گفتوگو شده است.
اعلامیه آورده «تمركز اصلی این نشست بر بحثهای سازنده پيرامون ديدگاه مشترک براى آينده افغانستان خواهد بود، از جمله اولويتهایی كه میتواند به اشتراککنندگان كمک کند تا آيندهای را ترسيم كنند كه مردم افغانستان شايسته آن هستند.»
نهاد زنان برای افغانستان گفته در دومین روز اين نشست، با شركاى بينالمللی بهشمول دیپلماتها، سفیران، اعضاى مجلس اعیان و نمايندگان بريتانيا و نهادهاى جامعه مدنى و اتاقهاى فكر مستقر در بريتانيا كه در مساله افغانستان دخيل هستند، گفتوگو خواهد شد.
در این نشست نمایندگان پاکستان، به عنوان دولتی در حال جنگ با طالبان در افغانستان حضور نداشتند.
نهاد زنان برای افغانستان گفته که این نشست بههدف تقويت اولويتهاى كليدى براى افغانستان و گفتوگو ميان اشتراککنندكان و همتايان بينالمللى افغانستان برگزار شده است.
این نهاد ابراز امیدواری کرده که «این گفتوگوها به روند عادلانه و فراگیر براى آیندهی افغانستان كه در آن زنان نقش مركزى و معنادار داشته باشند» کمک کند.

