رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

زنان معترض: وضعیت پناهجویان افغانستان در پاکستان نگران‌کننده‌ است

۳ ثور ۱۴۰۵
زنان معترض: وضعیت پناهجویان افغانستان در پاکستان نگران‌کننده‌ است

عکس: جنبش متحد زنان افغانستان برای آزادی/ ارسالی به رسانه رخشانه

اعضای «جنبش متحد زنان افغانستان برای آزادی» نسبت به وضعیت پناهجویان افغانستان در پاکستان ابراز نگرانی کرده و وضعیت آن‌ها را «وخیم» توصیف کرده‌اند.

رخشانه؛ اعضای این جنبش اعتراضی امروز (پنج‌شنبه، ۳ ثور) در اعلامیه‌ای نوشته‌اند که این پناه‌جویان، به‌ویژه فعالان حقوق بشر، خبرنگاران و نظامیان پیشین، با تهدیدات امنیتی، فشارهای روانی و محدودیت‌های قانونی، از جمله مشکلات جدی در تمدید ویزا، مواجه هستند.

زنان معترض گفته‌اند که «این پناهجویان امکان بازگشت امن به کشور خود را ندارند و از حمایت کافی نیز برخوردار نیستند.»

آن‌ها از جامعه جهانی و نهادهای بین‌المللی خواسته که اقدامات فوری و مؤثر روی دست گرفته و روند «اسکان مجدد آن‌ها را سرعت بخشیده و حمایت‌های عاجل» را برای آن‌ها فراهم سازد.

زنان معترض هم‌چنین خواستار ایجاد زمینه انتقال امن پناهجویان افغانستان به کشورهای ثالث، به‌ویژه زنان و افراد در معرض خطر، شده‌اند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

انفجار مهمات منفجرنشده در ننگرهار و کنر جان هفت زن و کودک را گرفت

ملل متحد: محدودیت‌های طالبان بر زنان و دختران سبب تضعیف اقتصاد و نیروی کار در افغانستان شده است

آن‌ها هشدار داده‌اند که بی‌توجهی به وضعیت پناهجویان افغانستان در پاکستان می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به‌دنبال داشته باشد.

اعضای جنبش متحد زنان افغانستان برای آزادی، بر ضرورت عملکرد فوری جامعه جهانی در قبال این بحران تأکید کرده‌اند.

دیدبان حقوق بشر دیروز در گزارشی نوشت که پاکستان پس از درگیری‌های تازه مرزی میان این کشور با طالبان، بازداشت‌های خودسرانه و اخراج اجباری پناهجویان افغانستان را شدت بخشیده است.

این نهاد نوشت که عملیات پولیس پاکستان باعث شده هزاران پناهجوی افغانستان از جمله کودکان، با موانع جدی در دسترسی به خدمات صحی، آموزش و دیگر خدمات اساسی روبه‌رو شوند.

دیدبان حقوق بشر بازگرداندن و اخراج اجباری پناهجویان افغانستان از سوی پاکستان را نقض تعهدات این کشور به‌عنوان عضو کنوانسیون منع شکنجه سازمان ملل خوانده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری