رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

منابع: طالبان در جبرییل هرات یک مرد فروشنده را به دلیل «چاپ عکس ترامپ»، لت‌وکوب و دکانش را بستند

۵ حوت ۱۴۰۳
منابع: طالبان در جبرییل هرات یک مرد فروشنده را به دلیل «چاپ عکس ترامپ»، لت‌وکوب و دکانش را بستند

منابع در شهرک جبرییل هرات می‌گویند که نیروهای امر به معروف طالبان، یک مرد فروشنده را به دلیل داشتن عکس دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا و نوشتن شعارهای تبلیغاتی لت‌و‌کوب کرده، دکانش را مسدود و خودش را بازداشت کرده‌اند.

رخشانه: یک منبع در شهرک جبرییل هرات در صحبت با رسانه‌ی رخشانه می‌گوید که این رویداد بعدازظهر امروز (یک‌شنبه، ۵ حوت) رخ داده است‌.

به گفته‌ی منبع، نیروهای امر به معروف طالبان به این مرد جوان گفته‌اند که چرا عکس «ترامپ کافر» را چاپ و داخل دکانش گذاشته است.

منبع می‌گوید دکان این مرد جوان، در یک طبقه و در همسایگی دکان‌های لباس‌فروشی زنانه موقعیت دارد.

منبع می‌افزاید که نیروهای امر به‌ معروف طالبان، علاوه بر لت‌وکوب و مسدود کردن دکان این مرد جوان، صاحب یک دکان لباس‌فروشی دیگر که یک زن و شوهر هستند را نیز توهین و تحقیر کرده‌اند. 

این مطالب هم توصیه می‌شود:

گروه بین‌المللی بحران: بسیاری از زنان در افغانستان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای کوچک رو آورده‌اند

افراد مسلح ناشناس پنج عضو یک خانواده به‌شمول زنان و کودکان را در جوزجان به قتل رساندند

به نقل از منبع، طالبان به فروشنده‌ی مرد این دکان گفته که چرا با خانمش یک‌جا فروشندگی می‌کند.

منبع رسانه‌ی رخشانه می‌گوید که این زن و شوهر لباس‌های زنانه و مردانه می‌فروشند.

به نقل از منبع، نیروهای امر به معروف طالبان، فروشنده‌ی زن را در حضور شوهرش توهین و تحقیر کرده و شوهرش را با سیلی زده‌ است.

منبع می‌افزاید که طالبان به آنان هشدار داده‌اند که «دیگر حق ندارند هردوی‌شان به‌صورت مشترک فروشندگی کنند، وگرنه دکان‌شان را مسدود و خودشان را بازداشت می‌کنند.»

گفتنی است که پیش از این نیز نیروهای امر به معروف طالبان در رويدادهای مشابه، چندین شهروند کشور را لت‌و‌کوب و توهین و تحقیر کرده‌اند.

وزارت امر به معروف طالبان طی بیش از سه‌ونیم سال گذشته قواعد سخت‌گیرانه‌ای در مورد پوشش و رفتار زنان وضع کرده است.

این وزارت خزان سال جاری، قانون جدیدی را تصویب کرد که طبق آن، صورت زنان باید پوشانده شود و از جمله مواردی که بر آن تأکید شده، پرهیز از صحبت کردن زنان با صدای بلند در فضای عمومی است، چرا که از نظر طالبان صدای زن جزء «عورت» محسوب می‌شود و ممکن سبب تحریک‌ مردان شود.

از زمان اجرای این قوانین، طالبان در فضاهای عمومی از جمله خیابان‌ها، ایستگاه‌های حمل‌ونقل و در سطح شهر و بازارها، نیروهای امر به معروف را مستقر کرده‌اند تا بر اجرای این قواعد نظارت کنند.

این نیروها به بهانه‌هایی چون نداشتن نقاب، نپوشیدن ماسک، صحبت کردن زنان با صدای بلند، بودن زن و مرد در یک فضا، آنان را مورد بازخواست، بازداشت و در برخی موارد مورد آزار و اذیت قرار داده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری