رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

طالبان در کنر عکس گرفتن از جشن فراغت دانشجویان را ممنوع کردند

۱۴ اسد ۱۴۰۴
طالبان در کنر عکس گرفتن از جشن فراغت دانشجویان را ممنوع کردند

عکس: تزئینی است.

منابع محلی در ولایت کنر می‌گویند که طالبان در این ولایت عکس گرفتن از مراسم فراغت دانشجویان از دانشگاه را ممنوع کرده‌اند.

رخشانه: دو منبع محلی در کنر به رسانه‌ی رخشانه گفته‌اند که این دستور امروز (سه‌شنبه، ۱۴ اسد) از سوی ریاست امر به معروف طالبان در این ولایت صادر شده است.

بر اساس دستور ریاست امر به معروف طالبان در کنر، از این پس هیچ فردی حق ندارد از مراسم فراغت دانشجویان از دانشگاه عکس گرفته و آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند.

به گفته‌ی منابع، دیروز ریاست دانشگاه کنر چند تصویر از چوکی‌های خالی مراسم فراغت دانشجویان را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرده بود، اما پس از لحظه‌ای آن‌ها را حذف کرد و سپس تصویر بنری از مراسم فراغت را منتشر کرد.

منابع افزوده‌اند که پس از این دانشجویان حق اصلاح کردن مو به صورت «مدل [غربی] و پوشیدن کلاه چهارگوش{ویژه جشن فراغت}» در مراسم فراغت را ندارند و همه دانشجویان موظف به پوشیدن کلاه گرد هستند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

انفجار مواد منفجر ناشده در کنر جان یک زن را گرفت

خبرنگاران در کنر از برخورد دوگانه طالبان شکایت دارند

بر اساس گفته‌های منابع، ریاست دانشگاه و امر به معروف طالبان در کنر، اصلاح کردن مو و پوشیدن کلاه چهارگوش در جشن فراغت را «فرهنگ غربی» می‌دانند.

منابع افزوده‌اند که به‌دلیل وضع این محدودیت‌ها، دانشجویان دانشکده‌ی اقتصاد این دانشگاه مجبور شدند مراسم فراغت خود را خارج از سالن دانشگاه و در یک هتل خصوصی برگزار کنند.

بر اساس دستور ریاست امر به معروف طالبان در کنر، دانشجویان تازه‌ راه یافته به دانشگاه این ولایت، حق ندارند ریش خود را اصلاح کنند.

بر اساس قانون امر به معروف طالبان، نشر تصاویر زنده‌جان در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی حرام می‌باشد. پس از نشر این قانون، طالبان نشر تصاویر زنده‌جان در رسانه‌ها را در ۲۰ ولایت کشور ممنوع کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری