رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

عفو بین‌الملل: طالبان با اجباری کردن برقع زندگی را برای زنان و دختران غیرقابل تحمل کرده‌اند

۲۲ عقرب ۱۴۰۴
عفو بین‌الملل: طالبان با اجباری کردن برقع زندگی را برای زنان و دختران غیرقابل تحمل کرده‌اند

عکس: رسانه‌ی رخشانه.

سازمان عفو بین‌الملل در واکنش به اجباری شدن برقع برای زنان در هرات اعلام کرده است که طالبان با وضع این محدودیت، زندگی را برای زنان و دختران در افغانستان غیرقابل تحمل کرده‌اند.

رخشانه: اين نهاد ناوقت دیروز (چهارشنبه، ۲۱ عقرب) با نشر پستی در صفحه‌ی ایکس خود، نوشته طالبان با وضع این محدودیت‌، زنان را تقریبا از تمام عرصه‌های زندگی حذف کرده‌اند.

سازمان عفو بین‌الملل تاکید کرده است که گروه طالبان با وضع محدودیت‌های گسترده، به‌طور سیستماتیک حقوق و کرامت زنان و دختران را از آن‌ها سلب کرده‌اند.

این نهاد با اشاره به اجباری شدن برقع برای زنان در هرات، نوشته است که این محدودیت، دسترسی زنان به مراقبت‌های صحی حیاتی را به‌شدت محدود خواهد کرد.

سازمان عفو بین‌الملل گفته که جهان باید با حمایت از حقوق «زنان و دختران شجاع افغانستان» برای پاسخ‌گو ساختن طالبان، با آنها همبستگی کند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

اقدام بی‌پروای طالبان و روزهای سیاه افغانستان؛ واکنش‌ها به ادامه قطع انترنت در افغانستان چیست؟

سازمان عفو بین‌الملل از حکم بازداشت دو رهبر طالبان استقبال کرد

طالبان از روز چهارشنبه‌ هفته‌ی پیش، ورود زنان بدون برقع را به ادارات دولتی و شفاخانه‌های عمومی ممنوع کرده بودند.

این گروه در پی این محدودیت، یک زن داکتر و چندین کارمند زن شفاخانه‌ی حوزوی هرات را به دلیل نپوشیدن برقع برای ساعاتی بازداشت و سپس آزاد کرد‌ند.

این اقدام طالبان واکنش‌های فعالان حقوق بشر، زنان معترض و نهادهای حقوق بشری را در پی داشته است.

با گذشت حدود یک هفته از اجباری شدن برقع برای زنان در هرات و لغو این محدودیت توسط وزارت امر به معروف طالبان، منابع محلی در هرات می‌گویند که نیروهای امر به معروف طالبان در این ولایت به زنان بیمار، داکتران و مراجعه‌کنندگان ادارات بدون دولتی بدون داشتن برقع اجازه‌ی ورود به شفاخانه‌ها و ادارات دولتی را نمی‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری