رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

طالبان در هرات: شرکت‌های ارایه‌دهنده‌ی خدمات انترنتی شب‌ها خدمات‌شان را متوقف کنند

۲ میزان ۱۴۰۴
طالبان در هرات: شرکت‌های ارایه‌دهنده‌ی خدمات انترنتی شب‌ها خدمات‌شان را متوقف کنند

عکس: امید حبیبی/ عکاس محلی

منابع در شهر هرات می‌گویند که اداره‌ی محلی طالبان به شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات انترنتی وای‌فای دستور داده‌اند که شب‌ها خدمات‌شان را متوقف کنند

رخشانه: دست‌کم سه منبع در شهر هرات به رسانه‌ی رخشانه تایید کرده‌اند که دسترسی‌شان به انترنت وای‌فای از شب‌گذشته (سه‌شنبه، ۱ میزان) قطع شده‌اند.

به گفته‌ی منابع، دسترسی کاربران به انترنت وای‌فای از ساعت ۱۰:۰۰ شب تا ۰۸:۰۰ صبح از سوی شرکت‌های عرضه‌کننده‌ی انترنت قطع شده است.

اداره محلی طالبان در هرات تاکنون در پیوند به قطع شبانه خدمات انترنتی اظهار نظر نکرده‌ است.

قطع شدن دسترسی کاربران به انترنت وای‌فای در شهر هرات، سبب نگرانی شهروندان به‌ویژه دختران دانش‌آموز شده که از طریق انترنت به‌صورت آنلاین آموزش می‌بینند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

متحتوایی در دسترسی نیست

یک دختر دانش‌آموز در شهر هرات با حفظ هویت به رسانه‌ی رخشانه گفته است که به دلیل این محدودیت‌ها صنف آنلاینش مختل شده است.

او گفته است: «من روزانه از هشت صبح تا شش عصر در کارگاه خیاطی هستم و از طرف شب من به صنف انلاین اشتراک می‌کنم و ویدیوهای آموزشی می‌بینیم ولی اگر وای‌فای قطع شود درس‌ام می‌ماند.»

یک دختر دانش‌آموز دیگر در هرات نیز گفته است که اگر دسترسی کاربران به انترنت وای‌فای دوام‌دار شود، او از اشتراک در صنف آنلاین آموزش زبان انگلیسی محروم خواهد شد.

او با انتقاد از این اقدام طالبان، گفته است: «یعنی ما در قرن ۲۱ که جهان پیشرفت کرده باید از استفاده از انترنت در شب محروم باشیم؟ اصلا چرا باید انترنت قطع شود؟ این چه زندگی است که این‌ها‌ [طالبان] بر سر ما آورده‌اند؟»

رهبر طالبان هفته‌ی پیش دستور توقف فعالیت شرکت‌های ارایه دهنده‌ی خدمات انترنتی و دسترسی کاربران به خدمات انترنت وای‌فای و فایبر نوری را صادر کرد.

در پی این دستور، تاکنون دسترسی کاربران به خدمات انترنت وای‌فای و فایبر نوری در دست‌کم دوازده ولایت کشور قطع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری