فرماندهی امنیهی طالبان در ولایت کاپیسا با نشر خبرنامهای اعلام کرده است که یک مرد در ولسوالی «الهسای» این ولایت، همسر و دو نفر از بستگانش را به ضرب گلوله بهقتل رساندهاست.
رخشانه: در خبرنامه آمده است که این رویداد ساعت شش عصر دیروز (جمعه، ۲۹ حمل) در منطقهی «بهادرخیل» ولسوالی «الهسای» رخ داده است.
فرماندهی امنیهی طالبان در کاپیسا گفته است مرد ضارب خودش را نیز به ضرب گلوله زخمی کرده است.
خبرنامه از این مرد، بهنام کفایتالله نام برده و گفته که او در نخست یک مرد ۳۰ ساله بهنام «مهربان» و پسرش را با کلاشینکوف به گلوله بسته و سپس همسر خود را نیز به قتل رسانده است.
فرماندهی امنیهی کاپیسا نوشته است که «مهربان» از بستگان کفایتالله بوده و بهدلیل «مشکلات خانوادگی» توسط او بهقتل رسیده است.
این فرماندهی همچنین نوشته است که کفایتالله خودش را نیز از ناحیه شانهی چپ با شلیک گلوله زخمی کرده است و پس از بازداشت، به جرم خود اعتراف کرده است.
فرماندهی امنیهی طالبان در کاپیسا گفته است در مورد این رویداد تحقیقات خود را آغاز کرده است.
پس از بازگشت طالبان به قدرت در آگست ۲۰۲۱، رویدادهای جنایی در شماری از ولایتها افزایش یافته است.

