رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

تشدید نظارت امر به معروف طالبان بر حجاب زنان در ولایت هرات

۹ حمل ۱۴۰۵
تشدید نظارت امر به معروف طالبان بر حجاب زنان در ولایت هرات

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

منابع محلی در شهر هرات می‌گویند که نیروهای امر به معروف طالبان بار دیگر نظارت خود را بر پوشش زنان و دختران در این شهر تشدید کرده‌اند.

رخشانه: دست‌کم دو منبع محلی در شهر هرات گفته‌اند که نظارت بر حجاب زنان و دختران در این شهر از آغاز هفته‌ی جاری به این‌سو تشدید شده است.

یک منبع گفته است که سه‌ تن از ماموران امر به معروف طالبان از اوایل صبح تا عصر روز گذشته در منطقه‌ی «پنج‌راه آب‌بخش بادمرغان» در مرکز شهر هرات، مانع تردد سه‌چرخه‌هایی شده‌ که زنان و دختران مانتو‌پوش را انتقال می‌دادند.

به گفته‌ی منبع این ماموران به رانندگان سه‌چرخه‌ها هشدار داده‌اند از سوار کردن و انتقال زنان و دختران مانتوپوش خودداری کنند.

در ویدیویی که به رسانه‌ی رخشانه ارسال شده دیده می‌شود که ماموران امر به معروف طالبان با گرفتن کلید‌های سه‌چرخه‌ها، مانع حرکت آن‌ها شده و از رانندگان تعهد می‌گیرند که در آینده زنان مانتو‌پوش را سوار نکنند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

روایت زنان؛ چون هزاره بودم با تهدید امر به‌معروف طالبان از کار اخراج شدم

زنی در هرات به‌دلیل «طناب بازی» توسط شوهرش به قتل رسید

یک زن میان‌سال ساکن ناحیه سوم شهر هرات گفته است که دیروز در «چهارراهی معارف» توسط مامور امر به معروف طالبان متوقف شده و به او گفته شده که «با پوشش مانتو از خانه خارج نشود.»

به‌ گفته‌ی این زن، مامور امر به معروف طالبان به او گفته‌ است که به‌جای پوشیدن مانتو، چادر نماز بپوشد.

طالبان در حالی نظارت بر پوشش زنان و دختران در شهر هرات به‌خصوص چهارراهی معارف را تشدید کرده‌اند که در این مسیر شمار زیادی از مراکز آموزشی زبان موقعیت دارند.

به باور شهروندان این محدودیت‌ها می‌تواند بر رفت‌وآمد و حضور دانش‌آموزان دختر در مراکز آموزشی تاثیر منفی گذاشته و فضای نگرانی و ترس را در آن‌ها ایجاد نماید.

نیروهای امر به معروف طالبان در هرات بارها با تشدید نظارت بر پوشش زنان و دختران، مانع حضور آن‌ها در سطح شهر و بازارها، شفاخانه‌ها و ادارات دولتی شده‌اند.

طالبان در ماه عقرب سال گذشته ورود زنان بدون برقع به‌شمول کارمندان و داکتران زن را به ادارات دولتی و شفاخانه‌های عمومی در هرات منع کردند.

این گروه طی حدود پنج سال گذشته بارها زنان و دختران را در شماری از شهرها به‌دلیل رعایت نکردن حجاب مورد نظرشان بازداشت و در مواردی آن‌ها را زندانی نیز کرده‌اند.

رفتار طالبان با زنان و دختران همواره از سوی مدافعان حقوق بشر و فعالان حقوق زن محکوم شده و رفتار این گروه را مصداق «آپارتاید جنسیتی» دانسته‌‌اند و خواهان به‌رسمیت شناختن آن از سوی جامعه‌ی جهانی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری