رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

طالبان برگزاری کنسرت در بازار مشترک افغانستان و اوزبیکستان را ممنوع کردند

۲۲ میزان ۱۴۰۳
طالبان برگزاری کنسرت در بازار مشترک افغانستان و اوزبیکستان را ممنوع کردند

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه

منابع معتبر در بازار تجارتی بین‌المللی ترمذ می‌گویند که گروه طالبان از مقامات اوزبیکستان خواسته‌اند که برای بازدیدکنندگان افغانستان در این بازار، برنامه‌های موسیقی برگزار نکنند.

رخشانه: چهار منبع مستقل در بازار تجارتی بین‌المللی ترمذ امروز(یک‌شنبه، ۲۲ میزان) در صحبت با خبرنگار رسانه‌ی رخشانه این خبر را تأیید کرده و گفته‌اند که طالبان هشدار داده‌اند در صورت برگزاری کنسرت، ورود شهروندان افغانستان به این بازار را ممنوع خواهند کرد.

پیش از این، برنامه‌های موسیقی توسط هنرمندان اوزبیکستانی در این بازار برای بازدیدکنندگان برگزار می‌شد؛ اما اکنون طالبان این نوع برنامه‌ها را متوقف کرده‌اند.

بازار مشترک افغانستان و اوزبیکستان در شهر ترمذ، ولایت سرخان‌دریای اوزبیکستان واقع شده است و به کسبه‌کاران افغانستان و ازبکستانی اجازه‌ی دادوستد داده می‌شود.

گفتنی است شهروندان افغانستان، از جمله زنان، بدون نیاز به ویزا و تنها با داشتن پاسپورت می‌توانند از این بازار بازدید کنند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

روایت سه تازه عروس از هجوم طالبان به مراسم عروسی شان در بدخشان؛ «فرقی میان عروسی و فاتحه نمانده»

زیبا و راه پر چالش زندگی و نوازندگی؛ «دمبوره تنها دل‌خوشی من در این زندگی مشقت‌بار بود»

با این حال، برخی شهروندان افغانستان این اقدام طالبان را نشانه‌ای از آغاز محدودیت‌های بیشتر در این بازار می‌دانند.

نادیه، یکی از بازدیدکنندگان اهل افغانستان در این بازار است و می‌گوید که بازار مشترک فرصتی را برای شهروندان کشور، به ویژه زنان، برای تفریح، استراحت و دور شدن از دغدغه‌های افغانستان فراهم می‌کرد؛ اما اکنون طالبان تلاش دارند محدودیت‌هایی را حتا در این بازار وضع کنند.

نبیلا، دیگر بازدیدکننده از مزارشریف نیز ابراز نگرانی کرده است که با این اقدام، ممکن است طالبان به تدریج رفت‌وآمد زنان به این بازار را هم محدود کنند.

او گفته است: «در بازدیدم از بازار، برای اولین بار بعد از سه سال، احساس آزادی واقعی را تجربه کردم؛ اما حالا نگرانم که این فرصت نیز از ما گرفته شود.»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری