رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

طالبان ادعای حمله مسلحانه افراد این گروه بر سلگی احساس در ننگرهار را رد کرد

۲ اسد ۱۴۰۱
یک خبرنگار زن در ننگرهار از سوی افراد مسلح طالبان مورد لت‌وکوب قرار گرفته است

عکس: صفحه‌ی فیسبوک خانم احساس.

رخشانه: طالبان حمله مسلحانه افراد این گروه بر سلگی احساس، خبرنگار محلی در ننگرهار را رد کرده و علت آن «خصومت‌های خانواده‌گی» گفته است.

سلگی احساس، «خبرنگار  پیشین رادیو انعکاس» و مجری پیشین یکی از تلویزیون‌های خصوصی، سه روز پیش در ساحه‌ی «کتپور» ولسوالی سرخ‌رود ننگرهار هدف حمله مسلحانه قرار گرفت و سپس مردم محل او را به شفاخانه انتقال دادند.

در یک فایل صوتی که در اختیار رسانه رخشانه قرار گرفته، او گفته است هنگام برگشت از دفتر کار به سمت خانه، از سوی افراد مسلحی که خود را «مجاهدین امارت اسلامی» معرفی کردند، هدف تیراندازی قرار گرفت.

خبرگزاری دولتی باختر را که اکنون طالبان مدیریت می‌کند، امروز (یک‌شنبه، 2 اسد) در ضمیمه‌ی ویدیویی که از ین خبرنگار و پدرش منتشر کرده، نوشته است: «سلگی احساس خبرنگار پیشین رادیو انعکاس سه روز پیش از یک حمله مسلحانه در ساحه کتپور ولسوالی سرخ‌رود ولایت ننگرهار جان سالم به در برد. خصومت‌های خانواده‌گی علت اصلی این حمله گزارش شده است.»

سلگی در این ویدیو که ظاهرا از سوی طالبان ضبط شده، می‌گوید «خبرها و گزارش‌هایی» نشر می‌شود که زیادتر آن حقیقت ندارد.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

تجلیل از روز جهانی آزادی مطبوعات در کابل؛ خبرنگاران زن پشت‌ پرده نشستند

ریچارد بنت: خبرنگاران زن با موانع عمیقاً تبعیض‌آمیز در افغانستان کار می‌کنند

او هم‌چنان می‌گوید که هنگام برگشت به خانه از سوی افراد مسلح هدف حمله قرار گرفت و بعد از هوش رفته و به شفاخانه انتقال داده شده است.

او در این ویدیو هیچ اشاره‌ای به «خصومت‌ خانواده‌گی» ندارد.

در ادامه این ویدیو، فردی که خود را قدرت‌الله، پدر سلگی معرفی می‌کند نیز صحبت کرده، او نیز هیچ اشاره‌ای به خصومت‌های خانواده‌گی ندارد و صرف از «مسوولان اطلاعات و فرهنگ طالبان» به‌خاطر احوال‌گیری‌شان تشکری کرده است.

ظاهرا این خبرنگار پس از این حمله وظیفه‌ی خود را از دست داده است؛ خبرگزاری باختر او را خبرنگار پیشین رادیو انعکاس معرفی کرده است در حالی که در روز حمله او وظیفه به سمت خانه بر می‌گشته است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری