یک منبع معتبر در ولایت پروان گفته است که طالبان پنج تن بهشمول سه زن و دو مرد را در ولسوالی بگرام این ولایت در ملاءعام شلاق زدهاند.
رخشانه: این افراد امروز (پنجشنبه، ۱۴ جوزا) به اتهام داشتن رابطهی جنسی خارج از ازدواج در ملاءعام شلاق زده شدند.
به گفتهی منبع رسانهی رخشانه، این افراد بین ۳۰ تا ۳۹ ضربه شلاق زده شدند.
مشخص نیست که این افراد به چه مدت زمان حبس محکوم شدهاند.
طالبان از حدود چهل روز پیش به این سو، خبر شلاق زدن افراد در ملاءعام را منتشر نمیکنند. این گروه پیش از این خبرهای شلاق زدن افراد را بهصورت هفتهوار منتشر میکردند.
در آخرین مورد، این گروه از ۲۹ ماه حمل تا ۲ ماه ثور سال جاری خورشیدی، ۴۹ تن بهشمول سه زن را در هفت ولایت در ملاءعام شلاق زدند.
با آنکه نهادهای حقوق بشری، شلاق زدن افراد در ملاءعام را محکوم کرده و آن را نقض کرامت انسانی دانستهاند، طالبان طی حدود پنج سال گذشته صدها تن بهشمول زنان و جوانان را به اتهامهای مختلف در سراسر کشور در ملاءعام شلاق زدند.
این گروه بدون توجه به درخواستهای جامعه جهانی و نهادهای حقوق بشری، دستکم ۱۴ تن را در حضور هزاران تماشاگر بهویژه کودکان اعدام کردهاند.

