رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

نشست سه روزه‌ی زنان؛ آپارتاید جنسیتی در افغانستان را به‌رسمیت بشناسید

۲۱ سنبله ۱۴۰۳
نشست سه روزه‌ی زنان؛ آپارتاید جنسیتی در افغانستان را به‌رسمیت بشناسید

عکس: رسانه‌ی رخشانه

زنان شرکت‌کننده در نخستین روز نشست سه روزه‌ی زنان افغانستان در شهر تیرانا، پایتخت آلبانیا خواستار توقف «آپاتاید جنسیتی» در کشور شدند.

رخشانه: در این نشست که امروز(چهارشنبه، ۲۱ سنبله) توسط نهاد زنان برای افغانستان برگزار شده، موضوعات مختلف از جمله نقش زنان در سیاست افغانستان مورد بحث قرار خواهد گرفت.

اشتراک‌کنندگان در این نشست یک‌ صدا خواستار توقف «آپارتاید جنسیتی» در افغانستان شدند.

همچنان، آن‌ها با شعار «Stop Supporting Taliban» خواستار توقف حمایت از طالبان و تعامل با این گروه شده‌اند. آن‌ها در ادامه از ایالات متحده‌ی امریکا خواستند که «آپارتاید جنسیتی» در افغانستان را به‌رسمیت بشناسند.

فوزیه کوفی، عضو مجلس نمایندگان حکومت پیشین افغانستان و یکی از برگزارکنندگان این نشست گفت که ما در این نشست فضایی را ایجاد کرده‌ایم که در آن افکار خود را روی هم گذاشته تا دورنمای زنان در آینده‌ی افغانستان را ترسیم کنیم.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

سازمان ملل: زنان و دختران دارای معلولیت در افغانستان با موانع جدی روبه‌رو هستند

ریچارد بنت در گفت‌وگوی اختصاصی با رسانه رخشانه: «ما باید حقیقت آنچه در افغانستان می‌گذرد را ثبت و مستند کنیم»

خانم کوفی می‌گوید که فضای سه روز آینده فرصتی را فراهم می‌کند که زنان مهم‌ترین مساله‌ی‌شان را ترسیم کنند.

به گفته‌ی او، باید از لحاظ سیاسی دورنمایی را ترسیم کنیم که در کجای سیاست افغانستان هستیم و در کجای سیاست آینده‌ی افغانستان می‌خواهیم قرار داشته باشیم؛ با روایتی که خود ما ترسیم می‌کنیم.

خانم کوفی ابراز امیدواری می‌کند که در پایان این نشست، گام‌های عملی برای تغییر وضعیت زنان در افغانستان برداشته شود.

کوفی می‌گوید که بحث آپارتاید جنسیتی در افغانستان یک بحث سیاسی نیست؛ بلکه یک بحث حقوقی است.

در همین نشست، وزیر خارجه آلبانیا می‌گوید که هر افغان به ویژه زنانی که به کشور ما بیایند با امکانات محدودی که در دست داریم از آن‌ها میزبانی می‌کنیم.

وی تاکید می‌کند که کشورش متعهد به حمایت از حقوق زنان و دختران افغانستان بوده و در آینده نیز همچنان به حمایت خود ادامه خواهد داد.

او گفته است: «می‌خواهم بگویم که بدون زنان پیشرفتی وجود ندارد و بدون زنان هرگز به صلح پایدار نمی‌رسیم.»

این مقام آلبانی نشست سه روزه‌ی زنان در شهر تیرانا را یک رویداد تاریخی برای زنان افغانستان عنوان کرده است.

گفتنی است که در این نشست، رینا امیری، نماینده‌ی ویژه‌ی ایالات متحده‌ی امریکا در امور زنان و حقوق بشر افغانستان نیز حضور یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری