در پی دو رویداد ترافیکی جداگانه در شهر غزنی و ولسوالی فراهرود ولایت فراه، پنج تن کشته شده و ۴۰ تن دیگر بهشمول ۱۱ زن زخمی شدهاند.
رخشانه: خالد سرحدی، سخنگوی فرماندهی امنیهی طالبان در غزنی گفته است که در نتیجهی رویداد ترافیکی شنبهشب (۲۳ جوزا) در شهر غزنی دو تن کشته شده و ۲۹ تن دیگر بهشمول ۱۱ زن زخمی شدهاند.
به گفتهی او این رویداد ترافیکی حوالی ساعت ۱۰ شنبهشب (۲۳ جوزا) در ساحهی «کوتل روضه»ی شهر غزنی رخ داده است.
او افزوده این رویداد ترافیکی در نتیجهی برخورد یک موتر مسافربری ۵۸۰ با یک موتر باربری تیلر رخ داده است که در نتیجه، دو تن جان باخته و ۲۹ تن دیگر بهشمول ۱۱ زن زخمی شدهاند.
زخمیهای این رویداد برای درمان به مراکز صحی شهر غزنی منتقل شدهاند. در مورد هویت، جنسیت و وضعیت صحی زخمیهای این رویداد چیزی گفته نشده است.
علت این رویداد ترافیکی بی.احتیاطی رانندگان گزارش شده است.
فرماندهی امنیهی طالبان در ولایت فراه نیز در خبرنامهای نوشته که در پی وقوع یک رویداد ترافیکی در ولسوالی فراهرود این ولایت سه تن جان باخته و ۱۱ تن دیگر زخمی شدهاند.
خبرنامه آورده است که این رویداد قبلازظهر امروز (یکشنبه، ۲۴ جوزا) در مربوطات ولسوالی فراهرود رخ داده است.
فرماندهی امنیهی طالبان در فراه گفته این رویداد در نتیجهی برخورد یک موتر فیلدر با یک موتر هایلکس به وقوع پیوسته است و در نتیجهی آن سه تن جان باخته و ۱۱ تن دیگر زخمی شدهاند.
زخمیهای این رویداد برای تداوی به مرکز صحی منتقل شدهاند. وضعیت صحی آنها وخیم گفته شده است.
فرماندهی امنیهی طالبان در فراه گفته است این رویداد به دلیل بیاحتیاطی رانندهها رخ داده است.

