رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
En
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

سازمان ملل متحد: افغانستان زیر حاکمیت طالبان هم‌چنان با بحران شدید انسانی مواجه است

۲۱ حوت ۱۴۰۳
سازمان ملل متحد: افغانستان زیر حاکمیت طالبان هم‌چنان با بحران شدید انسانی مواجه است

عکس: یوناما

رُزا اوتنبایوا، نماينده‌ ویژه‌ی دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان و رییس یوناما گفته که افغانستان زیر حاکمیت طالبان به‌دلیل محدویت‌های این گروه، دهه‌ها درگیری، فقر ریشه‌دار، تغییرات اقلیمی و رشد جمعیت، هم‌چنان با بحران شدید انسانی مواجه است.

رخشانه: اوتنبایوا این اظهارات را ناوقت دیروز (دوشنبه، ۲۰ حوت) در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره افغانستان مطرح کرده است.

او در این نشست افزوده است که در سال ۲۰۲۵ میلادی، حدود ۲۳ میلیون نفر برابر با ۵۰ درصد نفوس افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند و این کمک‌ها به سرعت در حال کاهش است.

رییس یوناما در افغانستان گفته که کاهش بودجه کمک‌ها طی یک ماه گذشته، سبب تعطیلی بیش از ۲۰۰ مرکز صحی در افغانستان شده‌ است.

او افزوده است که با کاهش بودجه‌ی کمک‌ها در افغانستان، زمینه‌ی کمک‌رسانی به حدود ۱.۸ میلیون کودک مبتلا به بیماری سوءتغذيه محدود شده است.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

سازمان ملل: بیش از یک میلیون دختر در افغانستان به‌طور سیستماتیک از تحصیل محروم هستند

سازمان ملل: کودکان در کشورهای درگیر جنگ با وحشت‌های غيرقابل توصیف روبرو هستند

اوتنبایوا با اشاره به اعزام هیات سازمان همکاری‌های اسلامی به کابل و نشست اسلام‌آباد درباره آموزش دختران در جوامع مسلمان و درخواست‌های جهانی مبنی بر لغو محدودیت‌‌ها علیه آموزش و تحصیل دختران در افغانستان، گفته که این محدودیت‌‌ها از سوی طالبان کاهشی نیافته‌ است.

او محدویت‌ها علیه آموزش و تحصیل دختران در افغانستان را «غم‌انگیز» خوانده و گفته که بی‌توجهی طالبان به درخواست‌ها برای لغو محدویت‌ها علیه آموزش دختران، بار دیگر روشن ساخت که «این محدویت‌ها هیچ مبنایی در اسلام ندارد.»

رییس یوناما در افغانستان با اشاره به ممنوعیت تحصیل دختران در انستیتوت‌های طبی گفته این ممنوعیت سبب شده تا یکی از آخرین راه‌ها برای دستیابی زنان به تحصیلات مسلکی مسدود شود.

او درباره‌ی پیامدهای بسته ماندن انستیتوت‌های طبی به روی دختران در افغانستان هشدار داده و گفته که این محدودیت، شکاف بلندمدت را برای محافظت از سلامت زنان عمیق‌تر کرده و مرگ و میر مادران و نوزادان را در افغانستان افزایش خواهد داد.

رییس یوناما در افغانستان گفته که یوناما پس از انتشار قانون امر به معروف طالبان، اثرات منفی اقتصادی و تاثیرات این قانون را بر حقوق بشر و زندگی خصوصی شهروندان افغانستان از نزدیک مشاهده کرده است.

او افزوده است که این قانون، نشان‌دهنده اولویت‌بندی ایدئولوژی بر تعهدات بین‌المللی بوده و یک مانع بزرگ در مسیر سیاسی مورد نیاز برای ادغام مجدد افغانستان به جامعه بین‌المللی به حساب می‌آید.

اوتنبایوا با اشاره به افزایش حملات گروه داعش در افغانستان گفته که طالبان در قبال تبدیل نشدن افغانستان به تهدیدی علیه سایر کشورها و جامعه‌ی جهانی، هیچ اقدام عملی انجام نداده‌اند.

او هم‌چنین در این نشست گفته که یوناما منتظر تمدید ماموریت خود به منظور بهبود زندگی مردم افغانستان، رسیدن به صلح و ثبات واقعی در این کشور و ساختن یک افغانستان متعهد به سیستم بین‌المللی می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری