رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
En
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

سازمان ملل: هر دو ساعت یک مادر در افغانستان جان خود را از دست می‌دهد

۲۹ ثور ۱۴۰۴
سازمان ملل: هر دو ساعت یک مادر در افغانستان جان خود را از دست می‌دهد

عکس: UNFPA

آندره سابرتون، معاون اجرایی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA) در افغانستان، هشدار داده است که هر دو ساعت یک مادر در افغانستان به‌دلیل عوارض قابل پیشگیری بارداری، جان خود را از دست می‌دهد.

رخشانه: آقای سابرتون این اظهارات را دو روز پیش در نشستی در نیویارک مطرح کرده و گفته است که کاهش بودجه‌ی کمکی در افغانستان به معنای «از دست دادن جان‌ها و زندگی‌های کمتر زیسته شده» است.

این مقام سازمان ملل گفته است که در طول سفر خود، از خدمات تحت حمایت سازمان ملل در ولایت‌های کابل، بامیان و مرز بین افغانستان و پاکستان بازدید کرده است.

سابرتون با اشاره به کاهش ۳۳۰ میلیون دالری بودجه‌ی صندوق جمعیت سازمان ملل در سراسر جهان، گفته است که از این مقدار بودجه، ۱۰۲ میلیون دالر آن به‌طور مستقیم بر فعالیت این نهاد در افغانستان تاثیر خواهد گذاشت.

به گفته‌ی او بیشتر این بودجه قرار بود برای تامین سلامت خانواده و مراقبت‌های سیار استفاده شود که هر دو در افغانستان که در حال حاضر یکی از بالاترین میزان مرگ و میر مادران در جهان را دارد، ضروری هستند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

رُزا اوتانبایوا: جامعه‌ی جهانی از وضعیت غیرقابل‌قبول زنان و دختران افغانستان نگران است

سازمان ملل: بیش از یک میلیون دختر در افغانستان به‌طور سیستماتیک از تحصیل محروم هستند

او تخمین زده و گفته که ۶.۹ میلیون زن و کودک در افغانستان تحت تاثیر این کاهش بودجه قرار خواهند گرفت و صندوق جمعیت سازمان ملل قادر خواهد بود که تنها ۴۰۰ مرکز صحی از ۹۰۰ مرکز صحی را حمایت کند.

این مقام سازمان ملل تاکید کرده که با وجود این چالش‌ها، صندوق جمعیت سازمان ملل در افغانستان باقی خواهد ماند و به ارایه‌ی مراقبت‌های نجات‌بخش برای نیازمندان ادامه خواهد داد.

وزارت صحت‌ عامه‌ی طالبان امروز با نشر اعلامیه‌ای اظهارات معاون UNFPA را رد کرده و گفته که این اظهارات خلاف واقعیت بوده و آمار ارایه شده‌ از سوی این نهاد فاقد شواهد دقیق بوده و ناعادلانه است.

این وزارت گفته است که پس از حاکمیت دوباره‌ی طالبان، توجه ویژه به صحت مادر و کودک در کشور شده است.

وزارت صحت عامه‌ی طالبان از نهادهای ملی و بین‌المللی خواسته که «پیش از نشر معلومات در مورد افغانستان، با این وزارت هماهنگی کنند تا از ایجاد آشفتگی ذهنی در میان مردم جلوگیری شود.»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری