رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

یوناما از ادامه‌ی محدودیت آموزشی دختران در افغانستان ابراز ناامیدی کرد

۶ حمل ۱۴۰۴
یوناما از ادامه‌ی محدودیت آموزشی دختران در افغانستان ابراز ناامیدی کرد

عکس: Getty Images

نمایندگی سیاسی سازمان ملل متحد (یوناما) در افغانستان با اشاره به محدودیت آموزشی دختران در افغانستان، از ادامه‌ی این محدودیت به‌شدت ابراز نگرانی کرده است.

رخشانه: یوناما امروز (چهارشنبه، ۶ حمل) با نشر اعلامیه‌ای در ایکس خود نوشته که منع آموزش دختران تنها سبب پیچیده شدن حقوق بشری، کمک های بشری و بحران های اقتصادی افغانستان می‌گردد.

رُزا اوتنبایوا، نماینده‌ی ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان و رییس یوناما گفته است که منع آموزش دختران نه‌تنها به چشم‌انداز آن‌ها در قبال آینده زیان می‌رساند، بلکه صلح و رفاه تمام مردم افغانستان را نیز متضرر می‌‌سازد.

او افزوده است که «سال تعلیمی جدید در افغانستان آغاز شده است، اما باز هم با نبود آشکار و زیان‌بار دختران در صنف‌ها.»

اعلامیه آورده است که بر اساس آمار یونیسف، با شروع سال تعلیمی جدید در افغانستان، چهارصدهزار دختر از رفتن به مکتب محروم شده‌ و تعداد آن‌ها به ۲.۲ میلیون رسیده است.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

ماموریت یوناما برای یک سال دیگر در افغانستان تمدید شد

یوناما: زنان و کودکان بیشتر از دیگران از بحران آب در افغانستان آسیب می‌بینند

یوناما به‌نقل از یونیسف نوشته است اگر محدودیت آموزشی علیه دختران بالاتر از صنف ششم در افغانستان تا سال ۲۰۳۰ ادامه یابد، بیش از ۴ میلیون دختر از آن متاثر می‌شوند.

رییس یوناما هم‌چنین گفته است که از اینکه طالبان درخواست‌های مردم افغانستان‌ مبنی بر لغو محدودیت‌های آموزشی علیه دختران بالاتر از صنف ششم را نادیده می‌گیرند، «عمیقا» ناامید است.

او افزوده است «این محدودیت چشم انداز احیای دوباره افغانستان را کاهش می‌دهد و باید لغو گردد.»

اوتنبایوا تاکید کرده است که این محدودیت همچنان یکی از دلایل اصلی ادامه منزوی بودن افغانستان از جامعه جهانی است، که احیای دوباره این کشور را نیز به عقب می‌زند.

رییس یوناما از تمویل‌کنندگان جهانی خواسته تا حد امکان به حمایت خویش از مردم افغانستان و سکتور آموزشی ادامه دهد.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری