رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

سازمان ملل: منع حضور کارمندان زن خطر آسیب رساندن به خدمات نجات‌بخش در افغانستان را بیشتر می‌سازد

۱۶ قوس ۱۴۰۴
سازمان ملل: منع حضور کارمندان زن خطر آسیب رساندن به خدمات نجات‌بخش در افغانستان را بیشتر می‌سازد

بخش زنان سازمان ملل متحد (UN Women) در افغانستان گفته است که منع حضور کارمندان زن خطر آسیب رساندن به خدمات نجات‌بخش در افغانستان را بیشتر می‌سازد.

رخشانه: اين نهاد امروز (یک‌شنبه، ۱۶ قوس) با نشر اعلامیه‌ای در صفحه‌ی ایکس خود نوشته است که سه ماه از منع ورود کارمندان زن به دفاتر سازمان ملل در افغانستان گذشته است.

سوزان فرگوسن، نماینده ویژه UN Women در افغانستان گفته که در طول این سه ماه، کارمندان زن سازمان ملل از خانه‌های‌شان به «کار حیاتی خود برای ارایه‌ی خدمات به مردم افغانستان ادامه داده‌اند.»

او گفته است که کارمندان زن طی این مدت برای رساندن کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده از زمین‌لرزه‌های شرق و شمال کشور، حمایت از مهاجران اخراج‌شده از ایران و پاکستان و زنان و کودکان نیازمند به غذا، آب پاک، خدمات صحی، سرپناه امن، حمایت زراعتی، تاب‌آوری در برابر تغییرات اقلیمی، کمک رسانده‌اند.

نماینده ویژه بخش زنان سازمان ملل در افغانستان با اشاره به نقش حیاتی کارمندان زن در کمک‌رسانی به نیازمندان در کشور اشاره کرده و گفته هرچه محدودیت‌های طالبان علیه کارمندان زن طولانی‌تر شود، خطر آسیب رسیدن به چنین خدمات نجات‌بخشی بیشتر خواهد شد.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

محتوای «اصول‌نامه جزایی محاکم طالبان» چیست؟

فایق خواستار شناسایی آپارتاید جنسیتی به‌عنوان جنایت علیه بشریت شد

او تاکید کرده که کارمندان زن برای فعالیت‌های سازمان ملل در افغانستان جایگزین‌ ناپذیرند و تنها با حضور آن‌ها می‌توان به‌صورت امن به زنان و دختران دسترسی پیدا کرد.

فرگوسن محدودیت‌های طالبان علیه کار زنان در دفاتر سازمان ملل را «نقض‌ اصول بنیادین حقوق بشر و برابری مندرج در منشور ملل متحد» دانسته و گفته که این محدودیت‌ها، توانایی این سازمان را برای اجرای مأموریت‌‌شان تضعیف می‌سازد.

سازمان ملل خواستار لغو ممنوعیت ورود کارمندان زن به دفاتر این نهاد و تأمین دسترسی امن آنان به ساحات کاری شده تا «کمک‌ها بتواند به زنانی و دخترانی برسد که بیش از همه به آن نیاز دارند.»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری