رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
En
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

رییس جدید دانشگاه کابل: ما کشور را به زور گرفتیم، چرا باید با دیگران شریک کنیم؟

۱ میزان ۱۴۰۰
رییس جدید دانشگاه کابل: ما کشور را به زور گرفتیم، چرا باید با دیگران شریک کنیم؟

رییس جدید دانشگاه کابل که روز دوشنبه (۲۹ سنبله) رسما از سوی مقامات گروه طالبان معرفی شده، در یک مصاحبه با رسانه «اندیا تودی» گفته است که این گروه قدرت را به زور گرفته و آن را با دیگران شریک نخواهد کرد.

رخشانه:‌ اشرف غیرت، رییس جدید دانشگاه کابل به اندیا تودی گفت: «ما کشور را به زور گرفتیم، شما نمی‌توانید در تمام جهان و در طول تاریخ یک نمونه نشان دهید که وقتی یک حزب قدرت گرفت، آن را با دیگران شریک کند، پس چرا ما باید دیگران را شریک کنیم؟»

او در رابطه به برنامه آینده دانشگاه کابل گفت:«ما صنف‌های جداگانه برای مردان و زنان خواهیم داشت و اولویت اصلی ما فراهم کردن محیط اسلامی برای همه، به خصوص زنان است.»

غیرت همچنین گفته است «ما تحصیل را یک بخش مهم توسعه افغانستان می‌دانیم، اما برای ما، دروس اسلامی در درجه اول است و ساینس مدرن در درجه دوم قرار دارد. اولویت اصلی ما روی اسلامیزه ساختن کشور و نهادهای اکادمیک است.»

وی افزوده است که زنان می‌توانند به تحصیل و کار ادامه دهند، اما این کار باید مطابق به اصول اسلامی باشد.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

هشدار طالبان به رانندگان؛ حمل مشترک زنان و مردان در موترهای شهری ممنوع است

سه تن از نمایندگان زنان نشست دوحه را تحریم کردند

آقای غیرت در مورد رشته‌های‌ هنری گفت: «موسیقی حرام است و هر چیزی که در اسلام حرام باشد، در محیط دانشگاه اجازه نیست.»

رییس جدید دانشگاه کابل همچنین گفته است که آنان در تلاش استخدام علمای مذهبی‌تر هستند تا بتوانند برنامه‌های درسی را مطابق به برنامه طالبان اسلامیزه کنند.

آقای غیرت که سال ۲۰۰۸ از دانشکده‌ی ژورنالیزم دانشگاه کابل فارغ شده، اکنون جایگزین محمد عثمان بابری، رییس قبلی دانشگاه کابل که دکترا داشت،‌ شده است. گزینش آقای غیرت در میان کابران شبکه‌های اجتماعی در افغانستان واکنش برانگیز شده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری