رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

زنان معترض: قطع کردن انترنت به معنی نابودی آینده‌ی یک ملت است

۱ میزان ۱۴۰۴
زنان معترض: قطع کردن انترنت به معنی نابودی آینده‌ی یک ملت است

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

در ادامه‌ی واکنش‌ها به قطع شدن انترنت وای‌فای و فایبر نوری در شماری از ولایت‌های کشور، شبکه مشارکت سیاسی زنان افغانستان گفته که این اقدام طالبان به معنی نابودی آینده‌ی یک ملت است.

رخشانه: اعضای این جنبش اعتراضی به تازگی در اعلامیه‌‌ای نوشته است که محدودیت‌های طالبان فرصت کار و تحصیل را از زنان و دختران سلب کرده و آن‌ها را از ابتدایی‌ترین آزادی‌های‌شان محروم کرده است.

در اعلامیه‌‌ی شبکه مشارکت سیاسی زنان آمده است: «افغانستان پس از تسلط طالبان در تاریکی عمیقی فرو رفته است؛ تاریکی‌ای که نتیجه مستقیم نقض سیستماتیک حقوق بشر، آزادی‌های فردی و کرامت انسانی است.»

زنان معترض محدودیت آموزشی و تحصیلی علیه زنان و دختران در مکاتب و دانشگاه‌ها را «نمونه‌ای آشکار از آپارتاید جنسیتی و دشمنی با آینده کشور» دانسته‌‌اند.

آن‌ها گفته‌اند که طالبان با سرکوب و خشونت گسترده علیه زنان معترض، خبرنگاران، فعالان حقوق بشر و صداهای مخالف، چهره‌ی واقعی یک حکومت استبدادی را نمایان ساخته‌اند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

زنان معترض: اصول‌نامه‌ی جزایی محاکم طالبان ضد حقوق بشر و ضد حقوق زنان است

زنان معترض: اصول‌نامه‌ی جزایی محاکم طالبان سندی ناقض حقوق بشر است

اعضای شبکه مشارکت سیاسی زنان افغانستان، ممنوعیت استفاده از کتاب‌هایی که توسط زنان نوشته شده‌‌اند را نشانه‌ی دشمنی با اندیشه و آگاهی دانسته است.

آن‌ها تاکید کرده‌اند که محدودیت‌های همه‌روزه‌ی طالبان، شهروندان را در تنگنا قرار داده، جلو رشد جوانان را می‌گیرد و چیزی جز «ناامیدی، فقر و بی‌صدایی در پی ندارد.»

اعضای شبکه مشارکت سیاسی زنان، اینترنت را «تنها راه رسیدن زنان و دختران به تحصیل و پیشرفت» دانسته و گفته انترنت نباید قطع شود.

زنان معترض از سازمان ملل و جامعه جهانی خواسته‌اند که از مردم افغانستان، به‌ویژه زنان معترض و فعالان جامعه‌ی مدنی، حمایت کنند.

آن‌ها هم‌چنین از جامعه‌ی جهانی خواسته‌اند که دیگر سکوت نکنند و با حمایت کردن از زنان افغانستان، صدای آن‌ها باشند.

«توقف اخراج اجباری مهاجران اهل افغانستان از ایران و پاکستان و به‌رسمیت شناسی آپارتاید جنسیتی در افغانستان» از دیگر خواست‌های زنان معترض است.

رهبر طالبان هفته‌ی پیش دستور قطع انترنت وای‌فای و فایبر نوری را در سراسر کشور صادر کرد. در پی این دستور، تاکنون دسترسی کاربران به خدمات انترنت وای‌فای و فایبر نوری در دست‌کم ۱۲ ولایت کشور قطع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری