رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

اعتراض زنان به نشست دوحه؛ با طالبان مذاکره نمی‌کنیم

۱۸ دلو ۱۴۰۲
اعتراض زنان به نشست دوحه؛ با طالبان مذاکره نمی‌کنیم

عکس: از آرشیف. جریان اعتراضات زنان در کابل/ ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

شماری از زنان معترض با انتقاد از برخورد سازمان ملل متحد در برابر طالبان و برگزاری نشست با حضور نمایندگان این گروه، می‌گویند که آنان نمی‌خواهند که با طالبان در میز مذاکره روبه‌رو شوند.

رخشانه: شماری از زنان معترض روز گذشته(سه‌شنبه، ۱۷ دلو) با ارسال نوارهای ویدیویی به رسانه‌ها گفته‌اند که مردم افغانستان«هیچ‌گاه» گروه طالبان را قبول نداشته و قبول هم نخواهند کرد.

یکی از این زنان معترض می‌گوید: «زنان معترض، فقط در میدان مبارزه با طالبان رویارو بوده‌ و خواهند بود؛ نه روی میز مذاکره.»

او با حفظ هویت‌اش می‌گوید که زنان معترض افغانستان، میزبانی سازمان ملل متحد از طالبان، اصرار حضور مخالفان طالبان در این نشست و هر تلاش دیگر برای عادی‌سازی روابط سیاسی با این گروه را محکوم می‌کنند.

این خانم معترض همچنان بر مبارزه با این گروه تأکید کرده و می‌گوید که هیچ نشستی با طالبان از طرف زنان معترض مشروعیت ندارد.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

آپارتاید جنسیتی در افغانستان در دستور کار مذاکرات معاهده جرایم علیه بشریت سازمان ملل قرار گرفت

سازمان ملل مرگ یک کارمند زن خود در افغانستان را تایید کرد

یکی دیگر از این زنان نیز می‌گوید: «ما هرگز با طالبان کنار نمی‌آییم و با قاتلین و تروریست‌ها مبارزه می‌کنیم و هیچ‌گاهی قصد مذاکره با آن‌ها را نداریم.»

این زن معترض نیز با حفظ هویت‌اش گفت که برگزاری نشست و حضور نمایندگان طالبان و دعوت از زنان معترض در آن، به معنی پذیرفتن«تروریزم» است که مردم افغانستان به‌ویژه زنان، هیچ‌گاهی آن را نمی‌پذیرند.

معترضان تاکید دارند که  مذاکره با طالبان، مبارزات سه‌ساله‌ی زنان در برابر این گروه را زیر سوال برده و به آرمان زنان معترض افغانستان که آزادی و برابری است، خیانت می‌کند.

آنان گفته‌اند که مذاکره با طالبان، گروهی ‌که اصلا زنان را انسان به حساب نمی‌آورند و بیش‌ترین ستم را به زنان و دختران روا داشته‌اند، محکوم است.

همچنان، در اعلامیه‌ای که از طرف زنان معترض و دختران در بند طالبان صادر شده، آمده است که زنان معترض به‌جای مذاکره با طالبان، بر محاکمه‌ی این گروه پافشاری کنند.

معترضان در این اعلامیه هشدار می‌دهند، هر کسی که در چنین نشستی به نمایندگی از زنان معترض، اشتراک کند، مبارزات زنان را به بی‌راهه می‌کشاند و مسبب هر پیامدی است که از این نشست حاصل خواهد شد.

در ادامه‌ی اعلامیه آمده است که زنان به عنوان«قربانی آپارتاید سیستمی طالبان»، این گروه را سزاوار محاکمه در محاکم تطبیق‌کننده‌ی عدالت جهانی می‌دانند.

این درحالی است که قرار است سازمان ملل متحد تا چند روز آینده نشستی را با نمایندگان ویژه‌ی کشورها برای افغانستان و با حضور نمایندگان طالبان در مورد وضعیت کشور برگزار کند.

پیش از این شماری از گروه‌های مخالف طالبان از جمله، برخی از جنبش‌های اعتراضی زنان خواستار حضور نماینده‌ی زنان معترض در این نشست شده بودند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری