رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
En
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

برنامه‌ی جهانی غذا: ۳.۵ میلیون کودک در افغانستان به بیماری سوءتغذیه مبتلا خواهند شد

۷ حمل ۱۴۰۴
برنامه‌ی جهانی غذا: ۳.۵ میلیون کودک در افغانستان به بیماری سوءتغذیه مبتلا خواهند شد

عکس: WFP

برنامه‌ی جهانی غذا (WFP) سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرده است که پیش‌بینی می‌شود در سال جاری میلادی، ۳.۵ میلیون کودک خردسال در افغانستان به بیماری سوءتغذیه مبتلا خواهند شد.

رخشانه: این نهاد امروز (پنج‌شنبه، ۷ حمل) با نشر اعلامیه‌ای در صفحه‌ی ایکس خود نوشته است که ۱.۲ میلیون مادر باردار و شیرده در افغانستان از بیماری سوءتغذیه رنج می‌برند که «نیاز فوری به درمان و تغذیه دارند.»

مونا شیخ، رییس تغذیه‌‌ی برنامه‌ی جهانی غذا (WFP) در افغانستان گفته است که مردم افغانستان در وضعیت بسیار دشواری قرار دارند. 

او افزوده است که «این [مشکل] بسیار بزرگ است. ما در چهار سال گذشته چنین چیزی را ندیده‌ایم.»

در اعلامیه‌ برنامه‌ی جهانی غذا آمده است که نزدیک به یک سوم از جمعیت افغانستان، حدود ۱۵ میلیون نفر برای زنده ماندن به کمک‌های غذایی اضطراری نیاز دارند. 

این مطالب هم توصیه می‌شود:

یک کودک در نتیجه‌ی آتش‌سوزی در فاریاب جان باخت

سویدن ۲.۲ میلیون دالر برای حمایت از تغذیه مادران و کودکان به افغانستان کمک کرد

اعلامیه نوشته است که از هر ده خانواده در افغانستان، هشت خانواده نمی‌توانند یک رژیم غذایی مناسب داشته باشند و از هر چهار خانواده، سه خانواده مجبوراند برای خرید مواد غذایی اولیه پول قرض کنند.

مونا شیخ، رییس تغذیه‌ برنامه‌ی جهانی غذا، هم‌چنین گفته است: «کاهش بودجه به این معنی است که این سازمان فقط کودکان زیر ۲ سال را به‌جای نوزاد ۶ ماهه تا کودکان کمتر از ۵ سال را پوشش می‌دهد.»

او افزوده است: «ما در حال مبارزه هستیم. زنان باردار و شیرده نیمی از غذای مورد نیاز خود را برای جلوگیری از سوءتغذیه دریافت می‌کنند.»

برنامه‌ی جهانی غذا آورده است که در سال گذشته‌ی میلادی برای حدود ۱۰ میلیون زن و کودک زمینه‌ی درمان بیماری سوءتغذیه را فراهم کرده که یک میلیون آن مادر و ۱.۴ میلیون آن کودک بوده‌ که از این میان، ۸۲۹ هزار تن آنها دختر بوده‌اند. 

این نهاد گفته است که در حال حاضر در هر ماه، به جای توزیع کمک غذایی اضطراری به ۱۵ میلیون نفر نیازمند، فقط می‌تواند به ۶ میلیون نفر کمک توزیع کند.

سازمان جهانی غذا افزوده است اگر کمک‌های نجات‌دهنده برای مادران شیرده، باردار و کودکان مبتلا به بیماری سوءتغذیه کاهش یابد، آنها تغذیه مورد نیاز خود را از دست خواهند داد.

برنامه‌ی جهانی غذا گفته است که برای ادامه‌ی کمک‌های غذایی حیاتی خود به مدت شش ماه به ۵۵۵ میلیون دالر نیاز فوری دارد.

این نهاد هشدار داده است که بدون بودجه‌ی اضافی، برنامه‌های حیاتی برای زنان، کودکان و خانواده‌ها، از جمله کمک‌های غذایی اضطراری، درمان سوءتغذیه، تغذیه در مکتب و آموزش حرفه‌ای برای زنان در خطر است. 

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری