رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

سازمان ملل:‌ بدون مشارکت کامل زنان، چالش‌های اقتصادی افغانستان حل نخواهد شد

۱۶ جدی ۱۴۰۰
سازمان ملل:‌ بدون مشارکت کامل زنان، چالش‌های اقتصادی افغانستان حل نخواهد شد

منبع عکس: صفحه‌ی فیسبوک یوناما

دفتر معاونیت سازمان ملل متحد در افغانستان(یوناما) می‌گوید که بدون مشارکت کامل زنان و حمایت از سازمان‌ها و نهادهای اقتصادی مربوط به زنان افغانستان، چالش‌های اقتصادی این کشور حل نخواهد شد.

رخشانه: یوناما امروز( پنجشنبه، ۱۶جدی) در صفحه‌ی رسمی فیسبوک این نهاد نوشته است که مته نودسن، معاون این نهاد با گروهی از زنان از ولایات مختلف در کابل دیدار کرده است.

خانم نودسن گفته، مهم است که همه جوانب از مشارکت کامل زنان در اقتصاد پشتیبانی نمایند و به حمایت از سازمان‌های زنان در سراسر افغانستان ادامه دهند، به غیر از این، ممکن نیست بر چالش‌های اقتصادی غلبه صورت بگیرد.

پیش از این بازرس ویژه‌ امریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار) نیز گفته بود که ممنوعیت زنان از کار توسط طالبان، ضربه بیشتری به بحران اقتصادی افغانستان وارد می‌کند.

این نهاد اعلام کرده بود که براساس اطلاعات بانک جهانی، در سال ۲۰۲۰ میلادی، زنان ۲۱.۶ درصد نیروی کار افغانستان را تشکیل می‌دادند، اما با تسلط طالبان بر قدرت، زنان کارمند در ادارات دولتی از کار محروم شده‌اند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

اتحادیه اروپا: سرمایه‌گذاری در علم و حمایت از دانش‌آموزان و مربیان، مسیری به سوی آینده‌ای پایدار است

محدودیت طالبان بر کار زنان؛ سازمان ملل فعالیت‌های خود را در مرز اسلام قلعه‌ی هرات تعلیق کرد

پس از سقوط دولت پیشین افغانستان به دست طالبان، اکثریت زنان به دلیل محدودیت‌های وضع شده از سوی این گروه، از مشارکت در اجتماع در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، بازمانده‌اند. اکثریت زنان شاغل در ادارات دولتی خانه‌نشین شده و اجازه‌ی برگشت به کار شان را ندارند.

گروه طالبان گفته‌اند که آنان برای کار زنان در ادارات دولتی باید «طرزالعمل»‌ مشخصی را ترتیب کنند و بعد از آن زنان اجازه‌ی کار دارند. برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد نیز اعلام کرده بود که میزان فقر در افغانستان افزایش یافته و حدود ۹۵ درصد مردم این کشور دسترسی به غذای کافی ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری