منابع محلی در ولایت قندهار میگویند که ریاست امر به معروف طالبان در این ولایت دوخت لباس زنانه توسط خیاطان مرد را ممنوع کرده است.
رخشانه: یک منبع محلی در شهر قندهار با حفظ هویت به رسانهی رخشانه گفته است که این محدودیت از هفتهی گذشته به اینسو وضع شده است.
به گفتهی منبع، ریاست امر به معروف طالبان در قندهار به تمامی خیاطهای مرد گفته است که دیگر حق دوختن لباس زنانه را ندارند.
منبع رسانهی رخشانه افزوده که هفتهی گذشته نیروهای امر به معروف طالبان ده خیاط مرد را بهدلیل دوختن لباس زنانه بازداشت و سپس به قید ضمانت آزاد کرده است.
این اقدام طالبان سبب بیکاری دهها خیاط مرد در شهر قندهار شده است.
در همین حال یک منبع آگاه در قندهار گفته که ریاست امر به معروف طالبان نیز گفته است که محدودیتهای بیشتری را بر زنان در این ولایت اعمال خواهد کرد.
تا کنون ریاست امر به معروف طالبان در قندهار در این مورد بیانیه رسمی صادر نکرده است.
پیش از این نیز منابع در شهر قندهار به رسانهی رخشانه گفته بودند که نیروهای امر به معروف طالبان در این شهر، دوخت لباس زنانه را ممنوع کردهاند.
منابع رسانهی رخشانه افزوده بودند که در پی این دستور، طالبان دو تن را به دلیل مخالفت با این تصمیم، لتوکوب کرده بودند.

