رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

طالبان ۲۴ تن به‌شمول چهار زن را در شش ولایت شلاق زدند

۱۷ میزان ۱۴۰۴
طالبان ۳۸ تن به‌شمول یک زن را در شش ولایت شلاق زدند

عکس: AFP

طالبان طی هفته‌ی جاری، ۲۴ تن به‌شمول چهار زن را به اتهام‌های مختلف در ولایت‌‌های کابل، ننگرهار، تخار، غزنی، کاپیسا و خوست در ملاءعام شلاق زدند.

رخشانه: اين افراد به اتهام‌های «فرار از منزل، خرید و فروش و قاچاق تابلیت‌‌های نشه‌آور و چرس، دزدی و لواط، فساد اخلاقی، رابطه‌ی نامشروع و خرید و فروش شراب» در این شش ولایت شلاق زده شدند.

روز یک‌شنبه (۱۳ میزان) هشت تن به‌شمول يک زن به اتهام‌های «فرار از منزل، خرید و فروش و قاچاق تابلیت‌‌های نشه‌آور و چرس» در شهر کابل شلاق زده شدند.

دو تن به‌شمول يک زن به اتهام «فرار از منزل» در کابل، ۳۵ ضربه شلاق زده شدند.

این افراد بر اساس فیصله‌ی دادگاه ابتدایی زون چهارم طالبان در شهر کابل، به دو سال حبس تنفیذی محکوم شدند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

طالبان شش تن را در چهار ولایت شلاق زدند

طالبان ۱۶ تن به‌شمول شش زن را در دو ولایت شلاق زدند

شش تن دیگر به اتهام‌های «خرید و فروش تابلیت‌‌های نشه‌آور و قاچاق چرس» در کابل، بین ۱۰ تا ۳۹ ضربه شلاق زده شدند.

این افراد بر اساس فيصله‌ی دادگاه جلوگیری از مواد نشه‌آور و مسکرات طالبان در کابل، به هفت ماه تا دو سال و شش ماه حبس تنفيذی نیز محکوم شدند.

روز دوشنبه (۱۵ میزان) سه تن به اتهام‌های «لواط و دزدی» در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار در ملاءعام، ۳۹ ضربه شلاق زده شده و به شش ماه حبس تنفيذی محکوم شدند.

روز چهارشنبه (۱۶ میزان) ۱۱ تن به‌شمول سه زن به اتهام‌های مختلف در ولایت‌های تخار، غزنی، کاپیسا و خوست در ملاءعام شلاق زده شدند.

از این تعداد دو تن به‌شمول يک زن به اتهام «فرار از منزل» در ولایت تخار، ۳۹ ضربه شلاق زده شدند؛ اما مشخص نیست که این دو تن به چه مدت حبس محکوم شده‌اند.

همچنین یک تن به اتهام «فساد اخلاقی» در ولسوالی گیلان ولایت غزنی در ملاءعام، ۲۵ ضربه شلاق زده شد؛ اما مشخص نیست که این فرد به چه مدت حبس محکوم شده است.

پنج تن به‌شمول دو زن به اتهام‌های «رابطه‌ی نامشروع و لواط» در ولسوالی حصه اول ولایت کاپیسا در ملاءعام، ۳۹ ضربه شلاق زده شدند و به شش ماه تا یک سال حبس تنفیذی نیز محکوم شدند.

سه تن به اتهام‌های «دزدی و فساد اخلاقی» در ولسوالی باک ولایت خوست در ملاءعام، بین ۲۰ تا ۳۰ ضربه شلاق زده و به یک سال حبس تنفیذی محکوم شدند.

روز پنج‌شنبه (۱۷ میزان) دو تن به اتهام «خرید و فروش شراب» در شهر جلال‌آباد مرکز ولایت ننگرهار در ملاءعام، ۳۹ ضربه شلاق زده شدند و به دو سال حبس تنفیذی محکوم شدند.

طالبان در جریان هفته‌ی پیش، ۱۶ تن به‌شمول شش زن را به اتهام‌های مختلف در دو ولایت شلاق زدند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری