رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

ماموران امر به معروف طالبان به دانشجویان دختر بدون روبند اجازه‌ی ورود به دانشگاه بلخ را ندادند

۸ سنبله ۱۴۰۱
ماموران امر به معروف طالبان به دانشجویان دختر بدون روبند اجازه‌ی ورود به دانشگاه بلخ را ندادند

عکس: شبکه‌های اجتماعی

رخشانه: شماری از دانشجویان در دانشگاه‌ بلخ می‌گویند که پوشاندن کامل چهره  با «روبند» به دختران دانشجو در این دانشگاه  اجباری شده است و به آنانی که از این امر سرپیچی می‌کنند، اجازه‌ی ورود به دانشگاه داده نمی‌شود.

این محدودیت‌ بر دانشجویان از آغاز سمستر جدید درسی وضع شده اما از امروز (سه‌شنبه، 8 سنبله) به گونه جدی عملی می‌شود.

یکی از دانشجویان دختر به شرط حفظ هویتش به رسانه‌ی رخشانه گفت، به این دانشجویان هشدار داده شده است که در صورت سرپیچی از این امر، به آنان اجازه ورود به دانشگاه و صنوف شان داده نخواهد شد. «ماموران زنی که از طرف اداره امربه معروف در دم دروازه است، به ما گفت اگر رو‌بند نزنید شما را در صنف اجازه نمی‌دهیم. غیرحاضر می‌کنیم تا در امتحان شرکت کرده نتوانید.»

به گفته این دانشجو، ماموران زن اداره امربه معروف در دانشگاه بلخ به تعداد زیادی از دانشجویان بنابر نداشتن روبند اجازه ورود به صنوف شان را نداده‌اند. «به ما گفتند که اگر می‌خواهید درس بخوانید باید مطابق اصول ما باشید. من امروز از مجبوری روبند پوشیده بودم و چند دختری که روی‌بند نزده بودند را در دهن دروازه دانشگاه ایستاد کردند و نمی‌ماندند که داخل صنف شان شوند.»

این دانشجو که در سمستر دوم در یکی از دانشکده‌های دانشگاه بلخ درس می‌خواند، می‌گوید که در اوایل فقط از آن‌ها خواسته می‌شد تا با حجاب سیاه، چادر سیاه و بوت سیاه وارد دانشگاه شوند؛ اما با گذشت زمان محدودیت بیشتری از سوی طالبان بر آن‌ها وضع می‌شود.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

روایت زنان؛ چون هزاره بودم با تهدید امر به‌معروف طالبان از کار اخراج شدم

تشدید نظارت امر به معروف طالبان بر حجاب زنان در ولایت هرات

اداره طالبان با گذشت هر روز محدودیت‌های زیادی را بر دانشجویان و دانش‌آموزان در ولایت‌های کشور وضع می‌کنند.

قبلا با آغاز سمستر جدید درسی از دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه بلخ خواسته بودند تا در روزهای متفاوت وارد دانشگاه شوند.

براساس طرح تازه دانشگاه بلخ روزها تاق (یک‌شنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه) به دانشجویان دختر و روزهای جفت (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) به دانشجویان پسر اختصاص داده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری