رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

بازداشت ژولیا پارسی و ندا پروانی، خلاف تمامی موازین انسانی است

۲۹ میزان ۱۴۰۲
بازداشت ژولیا پارسی و ندا پروانی، خلاف تمامی موازین انسانی است

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه

در ادامه‌ی واکنش‌ها به بازداشت ژولیا پارسی، ندا پروانی و اعضای خانواد‌ه‌ی شان، اعضای جنبش زنان مقتدر افغانستان می‌گویند که بازداشت آن‌ها خلاف تمامی موازین انسانی، اسلامی، شرعی و اخلاقی است.

رخشانه: اعضای این جنبش امروز(شنبه، ۲۹ میزان) در اعلامیه‌ای گفته‌اند، حدود یک‌ ماه می‌شود که ژولیا پارسی و پسرش و ندا پروانی و همسرش، به‌جرم آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی برای حقوق میلیون‌ها زن تحت ستم طالبان، در زندان این گروه به‌سر می‌برند.

آن‌ها گفتند که طالبان تمامی موازین انسانی، اخلاقی، حقوق بشری و همه‌ی معیارهای اخلاقی را در برابر ژولیا پارسی، ندا پروانی و هزاران زندانی دیگر نقض کرده‌اند.

به گفته‌ی آن‌ها، زندانیان در زندان‌های طالبان از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی خود محروم هستند و حتا اجازه‌ی ملاقات با اعضای خانواده‌های خود را ندارند.

اعضای جنبش زنان مقتدر افغانستان، بازداشت ژولیا پارسی و ندا پروانی را از سوی طالبان خودسرانه خوانده و آن‌را در ادامه‌ی اقدامات سرکوب‌گرانه‌ی زنان می‌دانند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

طالبان ۳۵ تن به‌شمول شش زن را در ده ولایت شلاق زدند

عفو بین‌الملل‌ از کاهش پذیرش پناهندگی شهروندان افغانستان در بریتانیا و رد درخواست پناهندگی زنان ابراز نگرانی کرد

اعضای این جنبش مدعی اند که از دو سال بدین‌سو، نیروهای طالبان در زندان‌های این گروه در کابل و ولایات، ده‌ها زن معترض را مورد تجاوز جنسی قرار داده‌اند.

این جنبش از نهادهای مدافع حقوق بشر می‌خواهند که هر چه سریع‌تر برای آزادی زنان در بند طالبان، اقدام کنند.

آن‌ها تاکید می‌کنند که برای آزادی و رهایی از چنگ طالبان و تا سرنگونی این«رژیم تروریستی»، به مبارزات خود ادامه می‌دهند.

روز گذشته نیز شماری از زنان معترض با راه‌اندازی کارزاری در رسانه‌های اجتماعی، خواستار آزادی ژولیا پارسی و ندا پروانی، دو زن معترض از زندان‌های طالبان شده بودند.

ندا پروانی، پسر و همسرش روز(سه‌شنبه، ۲۸ سنبله) توسط نیروهای استخبارات طالبان از خانه‌اش واقع در ساحه‌ی خیرخانه‌، از مربوطات ناحیه‌ی یازدهم شهر کابل بازداشت شدند که چند روز قبل کودک ندا پروانی از سوی این گروه به خانواده‌‌ی همسرش تحویل داده شده است.

به دنبال آن، نیروهای این گروه روز(چهارشنبه، ۵ میزان) ابتدا پسر ژولیا پارسی را از ساحه‌ی«کوته سنگی» بازداشت کرده و ساعتی بعد خودش را از خانه‌اش، واقع در ساحه‌ی قلعه‌ی فتح‌الله شهر کابل بازداشت کردند.

تاکنون از محل نگهداری و سرنوشت این چهار زندانی اطلاعی در دست نیست. طالبان نیز علی‌رغم انتقادها و اعتراض‌های گسترده در واکنش به بازداشت آن‌ها، تاکنون در این مورد اظهار نظری نکرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری