رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

بریتانیا خواستار لغو محدودیت‌های طالبان علیه تحصیل دختران در رشته‌های طبی شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵
بریتانیا خواستار لغو محدودیت‌های طالبان علیه تحصیل دختران در رشته‌های طبی شد

عکس: رسانه رخشانه.

سفارت بریتانیا برای افغانستان در اعلامیه‌ای خواستار لغو محدودیت‌های طالبان علیه تحصیل دختران در رشته‌های طبی شده است.

رخشانه: اين سفارت ناوقت دیروز (سه‌شنبه، ۱۵ ثور) به‌مناسبت روز جهانی قابله‌ها گفته است که از زنان قابله افغانستان حمایت می‌کند.

سفارت بریتانیا برای افغانستان خواستار لغو محدودیت‌های طالبان علیه تحصیل دختران در رشته‌های طبی شده و گفته است که کار قابله‌ها برای همه حیاتی است.

این سفارت نسبت به تداوم محدودیت‌های طالبان بر تحصیل دختران در رشته‌های طبی ابراز نگرانی کرده و نوشته است که آینده‌ی افغانستان در «خطر» است.

کوابینا اسنتی انتیاموا، نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در افغانستان گفته است که در سال‌های گذشته حدود ۳۴ هزار قابله در افغانستان فارغ شده و تنها ۱۸ درصد آنان مصروف کار هستند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

طالبان با توشیح «اصول‌نامه‌ی تفریق زوجین» ازدواج کودکان را به رسمیت شناخت

گزارش یوناما: محدودیت طالبان بر گشت‌وگذار و پوشش زنان افزایش یافته است

افغانستان زیر سلطه‌ی طالبان به کمبود پرسنل صحی زن مواجه است.

چندی پیش سازمان ملل متحد در گزارشی نوشت که محدودیت‌های طالبان بر آموزش دختران و اشتغال زنان در افغانستان می‌تواند تا سال ۲۰۳۰ این کشور را با کمبود بیش از ۲۵ هزار معلم و کارمند صحی زن مواجه سازد.

طالبان علاوه بر وضع محدودیت‌ها بر فعالیت کارمندان صحی زن، دروازه‌های انستیتوت‌های طبی را نیز به‌روی دختران در کشور مسدود کرده‌اند.

بارها سازمان‌های بین‌المللی گفته‌اند که محدودیت‌های طالبان بر آموزش و فعالیت کارمندان صحی زن، نظام صحی افغانستان را تضعیف کرده است.

طالبان بر روند ارایه‌ خدمات صحی به بیماران و فعالیت کارمندان صحی زن در مراکز صحی محدودیت‌هایی وضع کرده است. در حال حاضر کارمندان صحی زن باید با همراهی محرم شرعی خود به مراکز صحی بروند و داکتران مرد حق ندارند بیماران زن را تداوی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری