رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

دیده‌بان حقوق بشر: در هیچ کشوری غیر از افغانستان زنان و دختران به این سرعت از تمام عرصه زندگی عمومی ناپدید نشده‌اند

۱۶ سنبله ۱۴۰۱
متلک‌گویی؛ روی دیگر خیابان‌‌آزاری زنان توسط طالبان در بامیان

عکس تزئینی است. منبع: رویترز

مسوولان دیده بان حقوق بشر می‌گویند که گزارش سازمان ملل متحد جزئیات سوء استفاده طالبان در افغانستان را نشان می‌دهد و در حکومت طالبان، حکومت قانون معنا ندارد.

رخشانه: این نهاد امروز(چهارشنبه، ۱۶سنبله) با نشر یک مطلب تحلیلی، در مورد گزارش، ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در افغانستان، گفته است که اولین گزارش آقای بنت «پس رفت خیره‌کننده در برخورداری زنان و دختران از حقوق مدنی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی» را نشان می‌دهد.

جان سیفتون، مدیر حمایت از آسیا نوشته است که این گزارش خاطرنشان می‌کند که «در هیچ کشور دیگری زنان و دختران به این سرعت از تمام عرصه‌های زندگی عمومی ناپدید نشده‌اند».

آقای سیفتون نوشته است که او قبل از سقوط اولین دوره حکومت طالبان در سال ۲۰۰۱ در افغانستان کار کرده و از نزدیک شاهد سرکوب طالبان بوده و جزییات این گزارش به طرز غم‌انگیزی برای او آشنا است.

او گفته است که در حکومت طالبان، حکومت قانون معنایی ندارد. حتی مشخص نیست «قانون» چیست، زیرا از سال گذشته، زمانی که طالبان قانون اساسی کشور را لغو و اعلام کرد که همه قوانین باید با شریعت یا قوانین اسلامی مطابقت داشته باشد، مشخص نیست که کدام قوانین و مقررات نافذ هستند یا به جرایم چگونه رسیدگی می‌شود.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

منبع: اصول‌نامه جزایی محاکم طالبان توشیح شده است

اعلام جنگ علیه اعلامیه حقوق بشر در افغانستان

آقای سیفتون گفته است که مقامات طالبان باید توصیه‌های  گزارش سازمان ملل متحد را جدی بگیرند. آنها باید فوراً سیاست‌های توهین آمیزی را که حقوق زنان و دختران را نقض می‌کند، لغو کرده، از اقلیت‌های مذهبی حمایت کنند، و با گزارشگر ویژه و سایر دفاتر سازمان ملل متحد برای توسعه اصلاحات تعامل کنند.

این در حالی است که آقای ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر، اولین گزارش خود را از وضعیت زنان در افغانستان منتشر کرده و قرار است به زودی در سازمان ملل آن را ارایه کند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری