رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
English
پشتو
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

رینا امیری: سیاست‌های ظالمانه‌ی طالبان تنها مشکل افغانستان نیست

۲۰ میزان ۱۴۰۲
رینا امیری: سیاست‌های ظالمانه‌ی طالبان تنها مشکل افغانستان نیست

عکس: ویب‌سایت سلام تایمز

رینا امیری، نماینده ویژه‌ی امریکا در امور زنان و حقوق بشر افغانستان گفته است که سیاست‌های ظالمانه‌ی طالبان، تنها مشکل این کشور نیست.

رخشانه: خانم امیری روز گذشته(چهارشنبه، ۱۹ میزان) در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس به مناسبت روز جهانی کودک دختر به این موضوع پرداخته است.

امیری گفته است: «دختران عزیز افغانستان، در روز جهانی کودک دختر، قلبا متاثرم از این‌که طالبان درخواست‌های داخلی و جهانی برای اعاده‌ی دست‌رسی شما به آموزش را نادیده گرفته‌اند.»

رینا امیری افزوده است که طالبان با این سیاست‌های خود، شما را از رویاهای‌تان و افغانستان را از داشتن آینده‌ی بهتر محروم می‌کنند.

نماینده ویژه‌ی امریکا برای دختران افغانستان گفته است که دختران باید امید خود را از دست ندهند.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

کوچی‌های مسلح سه مرد را در پنجاب بامیان لت‌وکوب و بالای زنان و کودکان تیراندازی کردند

طالبان: فردی که سه دختر را در شهر کابل زیر گرفته بود بازداشت شد

امیری گفته است که توجیهات و بهانه‌های طالبان در قبال سیاست‌های ظالمانه‌ی شان در داخل کشور، منطقه و جهان رد شده است.

امیری خطاب به دختران افغانستان گفته است، شما که به‌شمول حق آموزش با کیفیت، از حقوق تان دفاع می‌کنید، ما با تمام امکانات به حمایت از شما ادامه  خواهیم داد.

خانم امیری در ادامه گفته است که طالبان روال خطرناکی را برای دنباله‌روی دیگران ایجاد می‌کنند که حقوق زنان و دختران را در همه‌جا به خطر می‌اندازد.

امیری تاکید کرده است که پس زدن این سیاست‌های عقب‌گرایانه، به نفع جمعی ما است.

این درحالی است که روز(۱۱ اکتبر) از سوی سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی کودک دختر ثبت شده است و بسیاری از کشورها از آن روز تجلیل می‌کنند.

با این حال، دختران در افغانستان تحت تسلط طالبان، از تمامی حقوق اولیه و اساسی خود محروم هستند. این گروه مکاتب و تمامی نهادهای آموزشی را به‌روی دختران بالاتر از صنف ششم مسدود کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

پشتو English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری