رسانه رخشانه
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری
En
حمایت
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
رسانه رخشانه
حمایت

جنبش اعتراضی زنان: زنان برای احقاق حقوق‌شان ممکن به جبهات نظامی بپیوندند

۱۹ عقرب ۱۴۰۳
جنبش اعتراضی زنان: زنان برای احقاق حقوق‌شان ممکن به جبهات نظامی بپیوندند

عکس: ارسالی به رسانه‌ی رخشانه.

جنبش شنبه‌های ارغوانی هشدار داد که اگر جامعه‌ی جهانی، به‌ویژه ایالات متحده، به نقض گسترده‌ی حقوق زنان در افغانستان پایان ندهد، زنان این کشور ممکن است به جبهات نظامی مخالف طالبان بپیوندند.

رخشانه: این جنبش امروز (شنبه، ۱۹ عقرب) در بیانیه‌ای تأکید کرده است که طی سه سال گذشته، طالبان با ارتکاب جنایت علیه بشریت و تبعیض جنسیتی سیستماتیک یا «آپارتاید جنسیتی»، بحران جدی‌ای را بر جامعه‌ی افغانستان تحمیل کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است که بی‌توجهی و انفعال جامعه‌ی جهانی، به‌خصوص ایالات متحده، در برابر این جنایات، طالبان را جری‌تر و مصون‌تر کرده است.

جنبش در ادامه افزوده است که زنان افغانستان در سال‌های اخیر با برگزاری صدها حرکت اعتراضی، هزینه‌های سنگینی از شکنجه تا قتل پرداخته‌اند و خواستار حمایت قاطع جامعه‌ی جهانی شده‌اند.

بیانیه یادآور شده که جامعه‌ی جهانی به جای حمایت از زنان افغانستان، سیاست تعامل با گروه طالبان را در پیش گرفته و به‌نظر می‌رسد که جنایات این گروه عادی‌سازی شده است.

این مطالب هم توصیه می‌شود:

زنان معترض: زنان افغانستان با شدیدترین اشکال تبعیض مواجه‌اند

جنبش زنان زون غرب در هرات به فعالیت آغاز کرد

در این بیانیه، جنبش شنبه‌های ارغوانی از جامعه‌ی جهانی و به‌ویژه حکومت جدید امریکا به رهبری دونالد ترامپ خواسته است که در سیاست‌های خود در قبال افغانستان تجدیدنظر کرده و اقدامات قاطعانه‌تری برای منزوی‌سازی طالبان و اعمال فشارهای نظامی و دیپلماتیک علیه این گروه اتخاذ کند.

این جنبش همچنین از سازمان ملل متحد خواسته است که از عادی‌سازی و سفیدنمایی طالبان در نشست‌های بین‌المللی دست بردارد و با تقویت گفتمان حقوق بشر و برابری جنسیتی، فشارها بر این گروه را افزایش دهد.

در پایان، این جنبش با تاکید بر شعار حق عدالت و آزادی، خواستار محاکمه‌ی رهبران طالبان و ایجاد روندهای قضایی برای رسیدگی به جنایات آن‌ها در افغانستان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • درباره رخشانه
  • هیات امناء
  • اصول و خطوط کاری
  • تماس با ما
FR Fundraising Badge HR

Registered Charity No 1208006 and Registered Company No 14120163 - Registered in England & Wales - Registered office address: 1 The Sanctuary, London SW1P 3JT

Copyright © 2024 Rukhshana

English
نتایجی یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج جستجو
  • خبر
  • گزارش
  • تحلیل و ترجمه
  • پرونده
  • روایت
  • گفت‌و‎گو
  • ستون‌ها
    • عکس
    • دادخواهی
    • آموزش
  • درباره رخشانه
    • هیات امناء
    • اصول و خطوط کاری